Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti hogy csináljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti hogy csináljátok a szeretkezés előtti/utáni tisztálkodást?

Figyelt kérdés

Lenne néhány kérdésem:

1. Szex előtt és után elég, ha csak az intim részeket mosom meg, vagy teljesen le kell zuhanyozni? (reggelente mindig szoktam zuhanyozni, és szerintem napi 3x vagy többször tusolni nem lenne túl egészséges)

2. Szex utáni mosdáskor mennyire kell megmosni a hüvelyt? Csak amennyire egyébként is szoktam, tehát elég a hüvelybemenetet, vagy mélyebbre kell benyúlni?

3. Ha óvszert használunk, akkor is kell szex után tisztálkodni?

Köszönöm, ha válaszoltok!

2015. nov. 29. 17:08
 1/8 RRR ***** válasza:
54%

bár hapsi vagyok:

1-elég ,ha nem izzadtál neg

2-elég

3-igen

és a pasinak is kellene legalább előtte, utána persze is ha lehet

2015. nov. 29. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

Jujj de aranyos: "reggelente mindig szoktam zuhanyozni, és szerintem napi 3x vagy többször tusolni nem lenne túl egészséges" A többszörinél mégis hány szeretkezésröl álmodozol?:-))) naponta.

Egyébként szex elött legyél tiszta és illatos. Ha ugyqanazzal a partnerrel folytatod és lesz több menet akkor elsösorban arra ügyelj, hogy ne maszatolj össze mindent. Elég ha megtörlöd néha. Mosakodni ráérsz ha megnyugodtak a kedélyek. (Persze ha uj partner akkor alapos tisztálkodás, zuhany és hüvelymosás.) Koton használatnál ugyanezek, csak kevesebb vagy semmi sem folyik ki.

2015. nov. 29. 18:18
 3/8 Rékcsi ***** válasza:
71%

Én szex után rögtön elalszom amint a párom átölel, szóval akkor fürdöm amikor felébredek :D Az előtte fürdés érdekes, mert ha úgy adódik, h már tépitek le magatokról a ruhát, akkor nem fogsz elszaladni mosakodni... De az együtt zuhanyzás is jó dolog tud lenni :D :)

18/L

2015. nov. 29. 18:34
 4/8 A kérdező kommentje:

2.: jogos :) De egy szeretkezésnél is 3 zuhanyzás lenne naponta a reggeli zuhanyzással együtt, és már az is sok.

Ha egymás után van több menet (nyilván ugyanazzal a fiúval), akkor közben ugye nem kell tisztálkodni, csak az utolsó után?

2015. nov. 29. 20:11
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja, látom, hogy meg is válaszoltad, bocsi :) Több menetnél csak meg kell törölni közben.
2015. nov. 29. 20:20
 6/8 Krisztike 95 ***** válasza:

Én is reggelente zuhanyozom és ezen nem válltoztatok.

Ha nagyon koszos a puncim akkor egyszerűen egy pzs.vel,vagy a bugyival kitörlöm.

Sex után is csak meg szoktam törölni.Be semmi esetre sem szoktam nyúlni.

Ovszeres után is max törlés.

2015. nov. 29. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi általában este fürcsi után szoktuk csinálni,és utána gyakran bealszunk, így csak a másnap folyamán fürcsizek. Be nem szoktam nyúlni, úgy mosakszom, mint máskor..
2015. nov. 30. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez undorító! Hogy lehetnek a csajok ennyire igénytelenek!!
2015. dec. 1. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!