Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti hogy csinaljatok az elojatekot a lanynak? Milyen "teknikakat" vagy "modszereket" alkalmaztok?
Én ki szoktam kötözni a barátnőmet és addig izgatom amíg már szinte könyörög h b . sszam meg.
De van h csak simán az ölembe fektetem és jól elfenekelem. A harmadik csapáskor már tócsa van a bugyiján de azért csak megkapja a 20 ütést.
Persze van h látom h ilyenekhez nincs kedve, és akkor csak simán, csókolgatom a testét, v masszázs ilyesmik.
És van olyan is, h a vibrátorát vesszük elő, esetleg ő maga kezdi el :)
Csókolózás, simogatás, puszilgatás, minden hol, minden fedetlen porcikájára. Elkezdjük szépen vetköztetni egymást. A melleit csókolgatom, gyúrom, a bimbóját körkörösen izgatom a nyelvemmel, ujjaimmal. Megyek lejjebb, puszilgatom, csókolgatom a hasát, köldökét, közben simogatom. Finoman simogatom a punciját is. Ilyenkor már nagyon nedves. Lekerül a bugyi, az én alsóm is. Simogatom, a combja belső felét, csípőjét, fenekét puszilgatom, csókolgatom. Majd a punciját. A nagyajkaktól, a csiklóig haladok. Csiklót a nyelvemmel körkörösen nyalogatom. Néha az ujjammal is. Ledöntöm az ágyba és folytatom a nyalást-izgatást, közben simogatom. Feljebb csúszok. Csókolózok vele, nyakát, vállgödrét, vállát puszilgatom. Közben finoman simogatom, dörzsölgetem a punciját. Az ujjammal körkörösen izgatom a csiklóját. Ha jól megduzzad, néha 2 ujjam közé kapom, és fel le masszírozom, húzgálom rajta az ujjaimat. Vagy az ujjaimmal együtt mozgatom, fel-le. Rágyorsítok, majd visszaveszek a tempóból. Közben a melleit csókolgatom, izgatom a nyelvemmel. Majd megint gyorsítok, amíg el nem élvez. Van hogy közben, letérek nyalni-ujjazni. Eléggé változatosan csinálom. Jól felhúzom, begerjesztem, aztán magára ránt, harapdálja a fülcimpámat, csókol, ölel, szorít és hatalmasat élvez. Sokszor, összeszorítja élvezés közben a combjait, és ragyog a tekintete. Aztán következik az aktus.
Éléggé sok rétűen lehet variálni az előjátékot, hogy hosszú és izgalmas legyen. Jó tocsogósra kell kényeztetni, és élvezzen is el, az előjáték alatt. Nem marad viszonzatlan. :)
Ha úgy érzed, hogy orális kényeztetéshez is jól jönne egy gyakorlatias leírás támpontként, akkor szerintem érdemes itt elolvasnod a 9. hozzászólást:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__5..
Nedves lettem :D
Jó válaszokat kaptál ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!