Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszalnatok ilyesmibe?
Mindenképpen!
Ha már meztelenek az emberek, ott nagyon izgi dolgok történhetnek!
1!
Jol irtad eloszor ,mivel van noi ing is tehat van ferfi bluz is.
Vigyázni kell a vetkőzőspókerrel, mert a csajok nagyon trükkösek tudnak lenni.. én egyszer belementem egy ilyesmibe mondván nem vagyok szégyenlős... azzal nem számoltam h a csajokon 3szor annyi ruha van és még csalnak is.. miután a másik srác kidőlt a piától én maradtam meg 3 lány, persze 5 perc után elfogytak a ruháim és utána még fél óráig úgy kellett ott ülnöm... mire az egyik csaj vetkőzött... de addig tök megalázó volt a csajok rajtam vihogtak meg minden.. mondom nem vagyok szégyenlős de 5 perc után meztelenül 3 bombanővel aki rajtad röhög rögtön szégyenlős leszel...
én meg spec. felizgulok ettől amitől csak még kínosabb lett a dolog...
ennek ellenére enm bánom, így visszagondolva, csak vigyázni kell kivel játszol, jobb ha nem marad örök téma :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!