Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanom egy alkoholista drogos ember, mégis a legszebb fiatal lányokat döngeti a városban. Én úgymond "különb" életet élek mégsem voltam nővel soha. Hogy lehet ez?
Megpróbálok mindent a valóságnak megfelelően leírni.
Néha vannak ilyen rángásai is, mert a drogok miatt nem mindig tudja koordinálni magát ill olyanokat csinál hogy hogy vendéglátóhelyekről a borospohárral a kezében sétál ki és ül be a kocsimba. Ma pl míg én keményen edzettem addig ő itt a teraszon a borokat meg rövideket egymás után, de már mintha nem hatna rá a pia egyszerűen nincs az a mennyiség amitől részeg lenne.
Étvágya nincsen mert azt mondja a drog szétcseszte a gyomrát és pár falat után kiokád mindent. Recepciókon veri az asztalt ha nem szolgálják ki időben, parancsol hogy tegyék a telefonját töltőre, üvöltözik telefonon emberekkel hogy miért nem hozza oda a borát amit vett(nem autó). Okádék büdös lehelete van a hányinger kerülget. De a saját szememmel láttam hogy milyen nőkkel van. És őket nem zavarja pedig ilyen igazi cicababák, mondjuk nem túl intelligensek. De a lényeg hogy én sem vagyok szerintem rondább nála külsőre meg én rendesen edzem is már évek óta ill munka mellett tanulok is, de velem az ilyen kaliberű nők szóba sem állnak. Való igaz én nem vagyok ennyire rámenős én először inkább beszélgetni próbálok meg kedves lenni meg ilyenek, ő viszont elsőre letapiz mindenkit meg kijelenti hogy meg fogja ... és belemennek..
Ezek mind ilyen 16-20 éves lányok.
Miért van ez?
Hát nem tudom jó kérdés :D
Én szeretek vele lenni, egy pillanatra elhiszem neki hogy minden ennyire elemi és egyszerű, amiket írtam róla, nem indulatból írtam, csak az igazságot. Pont így bírom amilyen. És azt is látom ahogyan bántja a nőket, kicsit megnyugtat hogy "Hát igen, aki ilyen emberrel kezd az viselje a következményeket", pontosan azt kapják amit megérdemelnek... Jobb így hogy bár tudom hogy nem lesznek velem mert én ahhoz túl gátlásos vagyok és a magamfajtákat porig tudják az ilyen kaliberű nők alázni, de elégtétellel nézem végig ahogy rácsesznek ezzel az emberrel :D Kicsit megnyugtat.
"Csak nincs mindig műkörmük, látszik rajtuk, ha fáradtak, és néha van rajtuk egy pár plusszkiló."
Ne gondold hogy csak ennyi ragadt meg abból amit írtál.
Nem kell hogy műkörme legyen, de ha van rajta plusz kilo az sem baj, ha ilyen 2-3.. Nem tudom hogy lehet de akiket eddig én észrevettem "okos lányokat" azok mind ilyen 70-80 plusszosak voltak ami nekem nem jön be, ha én oda tudok figyelni a formámra és fizikai munka+tanulás mellett is egészségesen próbálok érni és rendszeresen sportolok akkor ugyanezt más is megteheti és máris nem lesz kövér. Csak az ilyen lányok marhára el vannak kényelmesedve. A genetika egy dolog de megfelelő tudással és kitartással igenis BÁRKI változtathat a külsején, istenem ha tudnák hogy mennyivel nehezebb dolga van annak aki némi izmot akar magára felpakolni...
Hol vannak azok a lányok akiket nem veszek észre??? Én csak túlsúlyossal találkoztam aki értelmes is volt. Vagy ha nem is volt túlsúlyos vagy ronda akkor is már volt kapcsolata.
"Mekkora egy rosszindulatú irigy köcsög vagy. Mondjuk az téged is minősít, hogy ilyenekkel haverkodsz."
A kulcsszó az hogy haverkodok, nem a barátom, igazából ez egyfajta szimbiózis, kölcsönösen tudjuk egymást kihasználni. Nekem van autóm ha valahova menni akar vagy hozni vinni embereket(főleg csajt) akkor én vagyok a sofőr. Nekem pedig azért jó mert így tűzközelben lehetek.
Hogy irigy vagyok e? Igen az vagyok nem is tagadtam.
Rosszindulatút azért mondtad, mert kifejtettem hogy mennyire nem sajnálom az ilyen nőket akik így koppannak ezeknél az embereknél?
Igazából van bármi értelme is annak hogy próbálok érdemben reagálni arra amit ideokádtál rólam különösebb indoklás nélkül?
Először is próbálj meg érthetően fogalmazni és főleg rendesen leírni a szavakat, mert bár én soha nem méltattam ilyenért senkit, de ez így egy hányadék. Talán az értékelésed is ezt tükrözi. Am tényleg gyökér vagyok hogy még válaszolok neked, de legyen.
Tűzközelben lenni azt jelenti hogy lehetőségem van valamire.
Kihasználásról annyit hogy nem ismered ezt az embert, de szerintem nem is baj. Gyakorlatilag csak azon dolgokból tudsz tájékozódni amiket írtam, de annyira nem ismersz se engem se őt se senkit ebben a képletben hogy ilyen extrém véleményt alkoss ilyen gyorsan. Borzasztóan ostobának és meggondolatlannak tűnsz. Ha ezzel az egész mentalitással van problémád akkor nyugodtan kifejtheted szerinted miért nem jó ez. (Csajozas) De azt firtatni hogy én kivel milyen viszonyban vagyok éppen fölösleges mert nincs elég információd. Többiek valamiért értették is ezt és nagyon hasznos válaszok érkeztek főleg Pumiii. Privátban szívesen rendelkezésedre állok ha további kérdésed van ami nem a kérdéssel kapcsolatos.
Igen, valóban az általad közölt meglehetősen egyoldalú ibfókból tájékozódhatok, akárcsak a többi válaszoló. Aki nem szidja a haverodat, az nem ad hasznos választ, aki meg lehordja mindennak a csajokkal együtt az hasznos gratulálok. Amúgy ismerek egy hasonló embert, csak őt rühelli mindenki mint a sz**rt, pont az ilyen viselkedése miatt. A haverod - már ha igaz - egy söpredék, de legalább Önmagát adja, nem akar jobbnak és különbnek látszani, veled ellentétben.
A hozzád hasonló rosszindulatú, másokat hibáztató s**ggfejek szoktak belebetegedni a keserűségükbe és viszi el őket egy szívroham. Mondjuk amúgy se kár érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!