Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha valaki régóta alkoholista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki régóta alkoholista hogy létezik hogy a leszokás után egyből áll a farka megint rendesen?

Figyelt kérdés

A 26 éves barátom sikeres az életben (intelligens, jól néz ki, jól keres), de az ital az utóbbi pár évben nagyon fontos szerepet játszott az életében ahogy bevallotta. Heti szinten megivott mondjuk 10 liter bornak/20 liter sörnek megfelelő alkoholt. Mondta hogy már néha a mája is fájt, mielőtt abbahagyta az ivást. Mikor összekerültünk titkolta előlem néhány hétig, de aztán mikor kiderült úgy gondoltam nem elhagyom, hanem segítek rajta, mert láttam a szégyent rajta, a potenciát a változásra és hogy ő is akarja a változást.

Hozzá költöztem hogy figyeljem, kerestünk módszereket a neten a leszokásra, eljár pszichológushoz és alkoholista segítő közösségbe is. Mindez már közel fél éve.

Viszont mindenhol azt olvastam, hogy aki évekig alkoholista, mint ő is volt, az impotensé válhat. Viszont neki az első hetekben is állt legtöbbször rendesen, mikor néha úgy találkoztunk hogy előtte ivott (azt csak utólag mondta meg, én nem vettem észre), mióta meg abbahagyta, azóta heti 10-12 alkalommal legalább mindig szexelünk és áll neki kőkeményen. Ha alkesz volt évekig, ennek nem kellett volna látszódnia?

22/L

2015. nov. 6. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:

lehet , hogy még ilyen károsodást nem okozott neki, csak az anyagcseréjében, vesében,májában.

De örülj, hogy leszokott :) gratula neki

2015. nov. 6. 15:43
 2/3 anonim ***** válasza:

nem

sőt a bor még erősíti is a véráramlást

2015. nov. 6. 16:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, nem a mája fájt, hanem elindult a hasnyálmirigy pusztulás. Soha nem fog kigyógyulni és előre megjósolható, milyen életed lesz, ha mellette maradsz.
2015. nov. 6. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!