Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt hogy lehet elviselni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hogy lehet elviselni, hogy egy csávó csak azért van velem, mert én vagyok a legszebb, akinél még lehet esélye, de valószínűleg bármikor lecserélne valami nagyon szép lányra?

Figyelt kérdés
Hagyjam ott, ha ezt érzem? Van olyan srác, aki nem ilyen, akinek tényleg nem a küső az elsődleges? Vagy örüljek még így is, hogy velem van valaki, akivel szeretnék lenni?
2015. dec. 13. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha te szívesen vagy szamár egy "ha nincs ló, jó a szamár is" szituációban, akkor egészségedre. Az emberek nagy részének ez nem menne, mivel van önbecsülésük és méltóságuk. Én nem lennék a helyedben, hiszen folyamatosan azon aggódhatsz, mikor jön be a képbe egy olyan lány, akit nálad jobbnak tart a partnered, és még esélye is van nála. Abban a pillanatban kidob.

Persze ez csak akkor igaz, ha valóban úgy van, ahogy írod. Ha csak te érzed így, akkor gondold át, tuti így van-e, objektíven, vagy csak te képzeled ezt bele.

2015. dec. 13. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Így érzed vagy így is van? Nem mindegy.

Nem mindenkinek a külső az első, de a legtöbbnek fontos tud lenni.

Nekem vokt már csúnya és szép barátnőm is. Nekem ez nem szempont, de Hozzáteszem az a csúny lány nem mindennapi ember volt.

2015. dec. 13. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, olyannal ne legyél, aki épp, hogy csak beéri veled. Csak olyannal járj, aki tényleg szeret.

Az is érdekes kérdés, hogy vajon miért pont vele szeretnél lenni? Talán neked is a külsőségek a fontosak?

Egy kapcsolatban a kölcsönös szerelem és bizalom a legfontosabb. Az, hogy imádjátok egymást. Ha ez nincs így, abból hosszú távon csak szenvedés lesz.

2015. dec. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!