Mennyire igaz, hogy a magyar nők a legszebbek? Vagy ez csak hiedelem?
Kisebb korom óta gyakran hallom magyar ismerőseimtől, néha talán tv-ben is, hogy állítólag az európaiak a magyar nőket tartják a legszebbnek illetve átlagban a magyarok a legszebbek. Volt olyan magyar ismerősöm is aki pont hogy megcáfolta hogy ez igaz lenne, és más nemzet nőit tartotta sokkal szebbnek a magyar nőket pedig közepesnek. Lehetséges hogy csak van pár elfogult magyar itthon, aki ezt hiszi?
Én személy szerint nem hiszem, hogy nálunk vannak a legszebb nők, de azt sem, hogy más nemzetűeknél szebbek vannak. Hiszem, hogy minden nemzetiségben vannak szép nők és kevésbé szépek.
De a véleményekre azért kíváncsi lennék, mennyire igaz vagy ha nem akkor miért terjedt el némely körökben.
Szerintem Horváto-ban sokkal szebbek.
Én lány vagyok, de így láttam, amikor voltunk ott párszor nyaralni. Csinosak, igényesek, szebbek szerintem.
Senki nem gondolja ezt a magyarokon kivul.
A szlav csajok egyebkent sokkal szebbek, szlovakok, csehek, lengyelek, oroszok...
Azert terjedt el mert a magyarokban van egy jo adag kisebbsegi erzes, ezert szeretik azt kepzelni hogy egy csomo mindenben ok a legjobbak a vilagon.
Mindenhol vannak szépek és csúnyák és átlagosak is.
Mondjuk azért abban van valami, hogy itthon és sokkal szebb csinos nőt látok, mint mondjuk Angliában :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!