Mennyire igaz, hogy a magyar nők a legszebbek? Vagy ez csak hiedelem?
Kisebb korom óta gyakran hallom magyar ismerőseimtől, néha talán tv-ben is, hogy állítólag az európaiak a magyar nőket tartják a legszebbnek illetve átlagban a magyarok a legszebbek. Volt olyan magyar ismerősöm is aki pont hogy megcáfolta hogy ez igaz lenne, és más nemzet nőit tartotta sokkal szebbnek a magyar nőket pedig közepesnek. Lehetséges hogy csak van pár elfogult magyar itthon, aki ezt hiszi?
Én személy szerint nem hiszem, hogy nálunk vannak a legszebb nők, de azt sem, hogy más nemzetűeknél szebbek vannak. Hiszem, hogy minden nemzetiségben vannak szép nők és kevésbé szépek.
De a véleményekre azért kíváncsi lennék, mennyire igaz vagy ha nem akkor miért terjedt el némely körökben.
Szerintem is alapvetően szépek, és változatosak a magyar lányok, sőt alapvetően szebbek, mint a fiúk. Sok külföldi ismerősöm van, ők is mind azt mondják, hogy bejönnek nekik a magyar lányok. Nem tudom, hogy a legszebbek vagyunk-e, de szerintem minden lány szép, nálunk pedig tényleg sokféle van :)
Csak azok a magyar pasik pocskondiázzák a magyar lányokat, akiknek nincs barátnőjük és akik csúnyák :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!