Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem engedi ezt nekem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedi ezt nekem?

Figyelt kérdés
Lányok megint hozzátok fordulok segítségért. Barátnőm fogamzásgátlót szed, de ennek ellenére nem engedi meg hogy benne menjek el. Arra hivatkozik, hogy a gumin legalább látjuk ha kiszakadna. Ebben igaza van, de kíváncsi vagyok hogy más lányok is így gondolják e. Mi a véleményetek? Én szeretném ha benne mehetnék el. Örülnék neki ha érezhetné, hogy milyen amikor benne megyek el. (utóbbi kérdéseim a nőkkel voltak kapcsolatosak, és mindegyik kérdésben szét voltam szedve...Most azt mondom hogy nem vagyok olyan lány válaszára kíváncsi aki minden férfit ellenségnek tart, és tudálékos f-nak nevez ha a nőkről érdeklődöm :)
2015. dec. 17. 15:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem menjetek el együtt a nőgyógyászhoz és kérjetek tőle tanácsot. Hátha meg tudja győzni a barátnődet, hogy ne féljen attól, hogy beleélvezel. Ha az sem segít, akkor ott bizony valami nagy mentális gond van. Ülj le, beszéljétek meg, és egy jó szexuálterapeuta sokat segíthet nektek.
2015. dec. 17. 15:10
 2/15 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem a barátnődet, ha így se, úgy se élvezhetsz belé, akkor mi a francnak bombázza a szervezetét hormonkészítményekkel? A fogamzásgátlónak egyetlen haszna volna, hogy gond nélkül lehessen élvezni a szexet.
2015. dec. 17. 15:10
 3/15 A kérdező kommentje:
Miért lenne gond? Szerintem egészséges az aggodalma hogy tart tőle...de az igaz, hogy nem kéne ennyire :)
2015. dec. 17. 15:12
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen igen. Utána meg a babát. 😃
2015. dec. 17. 15:13
 5/15 A kérdező kommentje:
Azért szedi mert így csinálhatjuk gumi nélkül...
2015. dec. 17. 15:13
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor most csinálhatjátok, vagy nem, vagy van gond, vagy nincs, egészséges az aggodalma, vagy nem? Elvesztettem a fonalat :(
2015. dec. 17. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
77%

Valamelyik nagyokos: fogamzásgátlót nem csak azért írhatnak fel, hogy te gátlástalanul beleélvezhess mindenkibe aki szedi. -.- Felírják fájdalmas menzeszre... Endometriózisra, hormonproblémákra stb.

Érthető a félelme, mert sok mindentől függ, hogy hat-e (ne legyen hasmenése, ne hányjon, ne szedjen bizonyos fájdalomcsillapítókat, ne hagyjon ki egy szemet sem és az is baj lehet ha az orvos nem a lány szervezetének megfelelőt írja fel), és interneten is sok helyen olvasni, hogy fogamzásgátló mellett teherbe estek. Igaza van, jobb emiatt az óvszer. Igaza van abban is, hogy a dupla védekezés a legbiztosabb. De igazából annyira ritka a hibalehetőség mindegyik helyes! alkalmazása során, hogy ha emiatt szedi - ne használjatok gumit; ha használtok gumit - ne mérgezze a szervezetét. Észérvekkel próbáld meggyőzni. Amúgy ő nem kíváncsi rá milyen gumi nélkül? Ezzel is hathatsz rá de csak finoman!

2015. dec. 17. 15:26
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam hogy bogyót is meg gumit is használunk...Csak a gumin látszik ha baleset van..a bogyónál ugye meg nem. Ne veszítsétek el a fonalat érthetően beszélek :)
2015. dec. 17. 15:29
 9/15 anonim ***** válasza:
Ugyan... Volt h suli munka es miwgymas vegett elfelejtettem szedni. Es megis szexeltunk. Sehol semmi gond nem volt. Nem estem teherbe
2015. dec. 17. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
72%

Én vagyok a nagyokos, aki úgy gondolja, hogy EGÉSZSÉGES nő azért szed fogamzásgátlót, hogy ezzel elkerülje a nemkívánt terhességet. Igen, az egészséges szót kihagytam a válaszomból, mert az esetek legnagyobb többségében ez jellemző.

Front van, vagy holdtölte? Minden topikban árad a személyeskedés, már szegény kérdező is defenzióból mert csak kérdezni :)

2015. dec. 17. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!