Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi ezt nekem?
Valamelyik nagyokos: fogamzásgátlót nem csak azért írhatnak fel, hogy te gátlástalanul beleélvezhess mindenkibe aki szedi. -.- Felírják fájdalmas menzeszre... Endometriózisra, hormonproblémákra stb.
Érthető a félelme, mert sok mindentől függ, hogy hat-e (ne legyen hasmenése, ne hányjon, ne szedjen bizonyos fájdalomcsillapítókat, ne hagyjon ki egy szemet sem és az is baj lehet ha az orvos nem a lány szervezetének megfelelőt írja fel), és interneten is sok helyen olvasni, hogy fogamzásgátló mellett teherbe estek. Igaza van, jobb emiatt az óvszer. Igaza van abban is, hogy a dupla védekezés a legbiztosabb. De igazából annyira ritka a hibalehetőség mindegyik helyes! alkalmazása során, hogy ha emiatt szedi - ne használjatok gumit; ha használtok gumit - ne mérgezze a szervezetét. Észérvekkel próbáld meggyőzni. Amúgy ő nem kíváncsi rá milyen gumi nélkül? Ezzel is hathatsz rá de csak finoman!
Én vagyok a nagyokos, aki úgy gondolja, hogy EGÉSZSÉGES nő azért szed fogamzásgátlót, hogy ezzel elkerülje a nemkívánt terhességet. Igen, az egészséges szót kihagytam a válaszomból, mert az esetek legnagyobb többségében ez jellemző.
Front van, vagy holdtölte? Minden topikban árad a személyeskedés, már szegény kérdező is defenzióból mert csak kérdezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!