Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik meg jobban azt a nőt, aki szereti vagy engedi az anált?
Itt is úgy látom, hogy mindig lepontozzák azokat a nőket, akik egy kérdésnél leírják, hogy nem volt jó/nem akarják az anált.
Akkor mondják, hogy "azt a nőt meg kell becsülni, aki szereti s*ggbe"
Egyrészt, egy embert a szeexuális beállítottsága miatt kell megbecsülni, vagy elítélni? Komolyan jobbak azok a nők, akik csinálják az anális szexet? De miért? Egy embert hogy lehet megítélni a szexuális szokásairól (ha abban nincs semmi deviancia, mondjuk azt élvezi, hogy megfojtja a nőt (nem csak fojtogatja) vagy ilyesmi, az azért csúnya dolog)
De ezt nem csak férfiak, hanem nők részéről is látom, hogy lenézően beszélnek az olyan nőkről, akik nem engedik. Itt, az oldalon még nem találkoztam ilyen nővel, de élőben igen, aki leprűdezte az olyan nőt, aki nem akarja análisan, és mondta, hogy nem baj, mert így ő az összes pasit meg tudja kapni... Igaza volt?
Teljesen magamba roskadtam... ha újra lesz pasim, akkor majd nekem is kötelező lesz az anál, hogy megbecsüljön és ne csaljon meg? Azért sok mindenben benne vagyok, pl. orál, de gondolom ez nem elég.
Miért a szexuális szokás alapján kell megbecsülni a nőt? :/
19/L
Nézd. Aki ezt igényli, az nem lesz elégedett, ha te ezt nem szereted. És nem is várhatod ezt tőle. Ismerkedés elején beszéljetek a szexről. Semmi sem kötelező, ha neked nem jó! De ne akkor derüljön ki, hogy nem illetek össze az ágyban, mikor oda kerültök... te se lennél boldog valakivel, ha a kedvenc dolgod nem szeretné az ágyban, netalán vsak miattad viselné el! Gondold át ebből a szempontból!
Egyébként nekem az anál az jelenti, hogy teljesen átadta nekem magát, ami jó érzés.
Ez ilyen hülye pasi duma amit beírtál.
Azt csinál a lány amit akar, a szexnek a lényege, hogy mindenki élvezze.
Nem így van. Eddig a néhány tartós barátnőmből egy sem engedte az anált.
Két ribi volt, akikkel csak alkalmira voltam együtt, ők meg mindketten egyből. És őket pont nem becsültem meg, mert hát ribik voltak.
Viszont ettől függetlenül miért ne becsülhetnék egy olyan nőt jobban, aki jobban kielégíti a szexuális vágyaimat, mint aki nem? Nézzük ugyanazt a lányt, de úgy, hogy kettő van belőle.
A, szexuálisan visszafogott
B, szexuáisan szabados
Persze hogy a B még egy fokkal jobb fog érdekelni, hiszen jobban kielégítheti a szexuális vágyaim.
Szexuálisan visszafogott vagyok, mert nem élveztem az anált, amibe amúgy is csak azért mentem, mert a barátom akarta, ő is olyan gyerekes okokból, hogy akkor teljesen az övé leszek? Hogy úgy éreztem csak akkor becsül meg?
Nálam, hogy másokat megbecsüljek nem ettől függ, hanem az emberségtől. Látom a férfiaknál ez teljesen másképp működik. Komolyan csak szex és ennyi egy nő?
#3-as még ellent is mondtál magadnak, mert azt mondtad, a ribiket nem becsülöd, de a szexuálisan szabados nőket igen. Hát jó.
#rusee: kösz a válaszod, de szerintem az a nő sokkal több pasit fog magának találni, és ezek szerint őt nyilván jobban megbecsülik, mint mondjuk engem. Értem, hogy mit akartál mondani, hogy jobb, ha párt kereswek, de eddig még nem találkoztam olyan fiúval, aki többet akar, nem csak a szexuális vágyait kiélni. (nem azt mondom, hogy nincs ilyen férfi, az hatalmas butaság lenne, azt mondom, hogy én nem találkoztam ilyennel, nincs ilyen a környezetemben. Ja, rosszul fogalmaztam, mert vannak, csak nekik van barátnőjük...)
Mindenkinek köszönöm a válaszát... Többségében igaz, amit gondoltam.
#3-as még ellent is mondtál magadnak, mert azt mondtad, a ribiket nem becsülöd, de a szexuálisan szabados nőket igen. Hát jó
párkapcsolatban is lehetsz szabatos és alkalmiban is prűd
szal nem függ össze a két dolog !
a szabatos nem azt jelenti h az adott hölgy ribizli :-)
hanem azt h nyitott a szexualitásra, szereti és élvezi a szexet (és az ettől független h szereti engedi e az anális szexet vagy sem ) anélkül is lehet szabatos az ember ...
pl pózok, helyszínek, időpont, technikák ...
"Látom a férfiaknál ez teljesen másképp működik. Komolyan csak szex és ennyi egy nő?"
Ez egy rosszindulatú szexista általánosítás a részedről. Neked komoly problémád van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!