Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik meg jobban azt a nőt, aki szereti vagy engedi az anált?
Itt is úgy látom, hogy mindig lepontozzák azokat a nőket, akik egy kérdésnél leírják, hogy nem volt jó/nem akarják az anált.
Akkor mondják, hogy "azt a nőt meg kell becsülni, aki szereti s*ggbe"
Egyrészt, egy embert a szeexuális beállítottsága miatt kell megbecsülni, vagy elítélni? Komolyan jobbak azok a nők, akik csinálják az anális szexet? De miért? Egy embert hogy lehet megítélni a szexuális szokásairól (ha abban nincs semmi deviancia, mondjuk azt élvezi, hogy megfojtja a nőt (nem csak fojtogatja) vagy ilyesmi, az azért csúnya dolog)
De ezt nem csak férfiak, hanem nők részéről is látom, hogy lenézően beszélnek az olyan nőkről, akik nem engedik. Itt, az oldalon még nem találkoztam ilyen nővel, de élőben igen, aki leprűdezte az olyan nőt, aki nem akarja análisan, és mondta, hogy nem baj, mert így ő az összes pasit meg tudja kapni... Igaza volt?
Teljesen magamba roskadtam... ha újra lesz pasim, akkor majd nekem is kötelező lesz az anál, hogy megbecsüljön és ne csaljon meg? Azért sok mindenben benne vagyok, pl. orál, de gondolom ez nem elég.
Miért a szexuális szokás alapján kell megbecsülni a nőt? :/
19/L
#Wanda7:Ööö, igen, én is arra gondoltam, amit írtál a "szabados" fogalma alatt. Akkor mégsem tévedtem, csak másképp használták a hozzászólók. :)
Remélem, hogy összehoz a sors egy olyan férfival, aki nem a szexuális szokásaim miatt fog becsülni vagy nem becsülni (#17 - igen, becsüljék is meg egymást, de ez nem egyenlő azzal, hogy lebecsüljék azt, aki mást szeret ;)). És remélem, hogy találkozom olyannal, aki nem szereti az anált, aki abba a 30%-ba tartozik. :D
"Szexuálisan visszafogott vagyok, mert nem élveztem az anált, amibe amúgy is csak azért mentem, mert a barátom akarta, ő is olyan gyerekes okokból, hogy akkor teljesen az övé leszek? Hogy úgy éreztem csak akkor becsül meg?"
Te nyilván a saját rossz tapasztalatodból indulsz ki, hogy ez a megbecsült. Az én páromnak például nincs igénye az análra, szerintem akkor sem menne bele, ha én akarnám kipróbálni (én vagyok a nő).
Valóban gyerekes azt gondolni, hogy "csak akkor leszel teljesen az övé", ha az anált is hagyod, de aki nekem ilyennel jönne, annak kapásból azt mondanám, hogy indítsunk vele, egy kis belső prosztatamasszázzsal, amíg "barátkozni próbálok a gondolattal". :)
#24 igazad van. Megpróbálok nem ebből az egy esetből kiindulni. :) mondjuk szerintem sok férfi van, aki így gondolkodik, de hátha találkozok valakivel, aki nem. :)
Én nem mondok ilyet, hogy akkor én kényeztetem a fenekét, mert még belemegy :D mármint tudom, hogy a prosztata masszázs jó a férfiaknak, de mondjuk én nem fogom megrakni a pasit egy felcsatolhatóssal :D
És mások megbecsülése szexuáliskultúrától függ?
Ennyi erővel egy prostituáltat jobban meg kell becsülni, mint egy tisztességesen dolgozó nőt...
Ebből kiindulva akkor én emberszámba sem veszem az anált kedvelő nőket és férfiakat.
Hülye análmániások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!