Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik meg jobban azt a nőt, aki szereti vagy engedi az anált?
Itt is úgy látom, hogy mindig lepontozzák azokat a nőket, akik egy kérdésnél leírják, hogy nem volt jó/nem akarják az anált.
Akkor mondják, hogy "azt a nőt meg kell becsülni, aki szereti s*ggbe"
Egyrészt, egy embert a szeexuális beállítottsága miatt kell megbecsülni, vagy elítélni? Komolyan jobbak azok a nők, akik csinálják az anális szexet? De miért? Egy embert hogy lehet megítélni a szexuális szokásairól (ha abban nincs semmi deviancia, mondjuk azt élvezi, hogy megfojtja a nőt (nem csak fojtogatja) vagy ilyesmi, az azért csúnya dolog)
De ezt nem csak férfiak, hanem nők részéről is látom, hogy lenézően beszélnek az olyan nőkről, akik nem engedik. Itt, az oldalon még nem találkoztam ilyen nővel, de élőben igen, aki leprűdezte az olyan nőt, aki nem akarja análisan, és mondta, hogy nem baj, mert így ő az összes pasit meg tudja kapni... Igaza volt?
Teljesen magamba roskadtam... ha újra lesz pasim, akkor majd nekem is kötelező lesz az anál, hogy megbecsüljön és ne csaljon meg? Azért sok mindenben benne vagyok, pl. orál, de gondolom ez nem elég.
Miért a szexuális szokás alapján kell megbecsülni a nőt? :/
19/L
6:
Sehol nem mondtam ellent. 3 kategória van.
-Ribi
-Szexuálisan, szabados, de monogám nő, aki csak velem akar szexuálisan szabados lenni!
-Monogám nő, aki még szexuálisan visszafogott
Ezek közül a középsőt kedvelem a legjobban. Az alsót jobban tisztelem, a felső meg jobban vonz szexuálisan. Ezért a legjobb a középső.
SŐt egyszer már voltam lánnyal, aki csak alkalmit akart, de ehhez képest elég visszafogott volt (pl csak sötétben, nincs orál, stb.) Ahhoz képest meg nem akart többet szexnél. Na talán az a legrosszabb mind közül.
Kedves Kérdező, szerintem azon gondolkodj kicsit, hogy milyen megbecsülést szeretnél kivívni és kitől?
- látszólagos megbecsülést, olyan dologért amit nem szívesen csináltál de "muszáj volt" mert ez kell a környezeted vagy bizonyos emberek elismerésének kivívásához?
- ha ezt mégis kivod, attól boldog leszel?
- mit nyersz azon kívül, hogy belekerülsz a "popsiba is dugható lányok" kategóriába?
- ha van valaki akivel összetartozónak érzed magad, és ő ilyesmit vár el, azzal biztos érdemes összetartozni?
Az én barátnőm nem szereti. Egyszer próbáltuk, fájt neki, téma lezárva. Így is teljes életet élünk, ez nem valami fogyatékosság. Boldoggá tudjuk tenni egymást, testi és lelki értelemben is.
Ha valakit nem teszel boldoggá a saját kereteiden belül, akkor nem vagytok összeillők - egy másik ember kedvéért csak teljesen önálló, szabad döntés következtében változz meg, ne azért hogy valamit gondoljon rólad, ami nem is igaz.
25F (barátnőm 20L)
Jó, elnézést kérek a "szabadosnő" téma miatt. Félreértettem. :)
#12 - a lepontozást minden válasznál látni lehet, ha elég "szavazat" érkezik :)
#14 - hol állítottam, hogy k**vák azok a nők, akik élvezik?
#15 - teljesen igazad van, remélem, találok olyan férfit, akinek ez annyira nem fontos dolog.
Fogalomzavarban van itt pár hozzászóló. A szabados az nem a nyitott szinonimája (a szabaTos meg pláne!)
Gugli a legjobb barátod: szabadosság = Az illemet vagy a szeméremérzést sértő, illetlen magatartás, megnyilatkozás.
18.
Szerintem meg a férfiak 70%-a pont úgy kipróbálná az anált, ahogy a nők 70%-a meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!