Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem keményebb a párom?
Sziasztok! :)
Egy elég érdekes problémával találkoztam. Páromat már elég régóta ismerem, de hivatalosan másfél éve vagyunk együtt. Érzelmes lélek, nagyon szeretem, ő a mindenem. Ő vele képzelem el az életem. Viszont van egy érdekes terület. Szeretem, hogy romantikus, gyengéd, meg minden, de néha (vagy annyira nem is néha :D) úgy istenesen elviselném ha... :D Nem az érzelmes meghitt együttlétre gondolok, hanem amikor úgy keményen magáévá tenne. Kértem már erre, de sokkal jobban nem lett az. Túl irreleváns kérés lenne? :D Én néha csak azt szeretném, ha csak úgy fogna és gerincre vágna és meg... :D Volt valaki hasonló helyzetben? 25/N Köszönöm a válaszokat. :D
Ez van, én is egy ilyen papucs lélek vagyok. Ezért olyan népszerű hát a lányoknákl a Vámpírnaplók meg a Twilight.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
"Én néha csak azt szeretném, ha csak úgy fogna és gerincre vágna"
Te mazohista vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!