Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mellette nőnek érezzem magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellette nőnek érezzem magam? Ez mit jelent számotokra lányok?

Figyelt kérdés
Minden lány ezt mondja de konkrétan mire gondoltok amikor ezt mondjátok,hogy nektek egy olyan férfi kell aki mellett nőnek érezhetitek magatokat?
2015. dec. 16. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Férfias férfire. Aki kezdeményez. Aki határozott, aki tudja hol van, és hová tart.

És aki előzékenyen, kedvesen bánik a nővel.

2015. dec. 16. 20:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Bízzak meg benne, számíthassak rá bármikor feltétel nélkül. Mellette önmagam lehessek, ne legyen mellette titkom, ne szégyelljek semmit sem.
2015. dec. 16. 20:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam használni ezt a kifejezést,hiszen nő vagyok,férfinek nem szoktam magamat érezni.Azt jelenti,hogy ha a pasi udvarol,kedveskedik,akkor a nő szeretve érzi magát.
2015. dec. 16. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Törődik vele a férfi, önmaga lehet,mindenhogy szeretik egymást. Nem csak a külseje miatt van vele.

Tudom,hogy csak én kellek neki, más nőre rá se néz.

2015. dec. 16. 21:19
 5/7 anonim ***** válasza:
az elég baj ha csak egy férfi mellett érzi valaki magát nőnek.. most olvasom Csernus könyvét és sokminden kiderül belőle, sokmindenre ráébreszt, szerintem nagyon hasznos és jó könyv
2015. dec. 16. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem is szószerint értem. Mert nyilván nőnek érzem magam kapcsolat nélkül is.

Csak sok olyan kapcsolatról hallottam,ahol az egyik fél bun.kó a másikhoz, nem törődik a másikkal.

2015. dec. 16. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Elég nagy különbség van, ha a lányokat és a valóban nőket kérdezed.

A lányok mondanak pár szép mondatot, ami jól hangzik, közben igazából egy szőke herceget várnak el fehér lovon és mindent megtesz nekik. A lányoknál még a nőkép hajszolása él.

Egy nőnél azonban már valódi kiteljesedés. Kevésbé felszínes, sokkal bensőségesebb.

2015. dec. 17. 02:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!