Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezzem magam mellette biztonságban, ha ijedősebb, mint én?
Sehogy. Meg kellene már tanulni, gyerekek, hogy a másik ember nem egy gyurma figura, akit a kedvünkre alakítgatunk.
Alapból félénk természetű embert nem tudsz megváltoztatni. Ő ilyen.
Talán elérheted, hogy megjátssza magát, hogy bátrabbnak látsszon, de nem hiszem, hogy ennek lenne értelme, legalábbis egy őszinte kapcsolatban nincs.
Nekem meg úgy tűnik, hogy Te félsz jobban.:) Már előre aggódsz , hogy nem tudsz majd férfiként nézni rá. A rég múltban bizonyára nagy szerepe volt annak, hogy a férfi úgy mond fizikálisan megvédje a nőt.A mai életvitel eleve olyan, hogy nincs az a "kemény férfi" aki minden pillanatban ott lesz melletted és mindentől meg tudna védeni.
No és főleg nem a saját félelmeidtől!
Nekem úgy tűnik, hogy a mai félelmeink zömének alapjai sokkal inkább belőlünk fakad ,mint a külvilágból.
Ma nem az apró bogaraktól , meg a sötétből támadó vadállattól kel megvédeni magad .Ma már másféle képen kel kiállni magadért, más dolgok az igazán veszélyesek. Pl. számodra sokkal veszélyesebb az a gondolkozás, hogy olyanból csinálsz problémát, ami valójában nem is igazi probléma.Én sem szeretem a horrorfilmeket, de ettől függetlenül sok más "összebújós, romantikus"jellegű filmet is eltudok képzelni . A horror filmre összebújást én személy szerint nem tartanám oly romantikusnak , és lehet , hogy Téged is inkább a "biztonságérzet utáni vágy" vezérel jobban mint a romantika.:)) ,...bár elfogadom, hogy a romantikus elképzelésekbe végül is bármilyen extrém dolog is beleférhet.:))) Ha megakarod "edzeni a lelkét" akkor csak egyre jobban elfogtok távolodni.Elég nagy falat a saját félelmeidet legyőzni, vagy éppen elfogadni.
Tapasztalatból tudom, hogy sajnos ez nem úgy működik, hogy megerősítem , megváltoztatgatom, alakítgatom a másikat, aztán akkor majd nekem is jobb lesz, meg majd nagyobb biztonságban érezhetem magam.
Azt mondod , hogy nagyon szereted, .....de azért meg kéne edzeni a lelkét, hogy még jobban szerethesd? Vagy azért hogy később majd nehogy "kiszeress" belőle? Ajjaj!!!! Érzed ugye, hogy itt valami sántít.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!