Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor én vagyok a hülye, és tényleg napi 10 szex a normális?
Sziasztok!
Barátommal 3 éve vagyunk együtt. Én egyetemre járok, ő nem tanul tovább, és mivel rengeteget tanulok, csak kb. heti 3x találkozunk. Akkor ottalszom nála, ha ottalszom, akkor legalább 2x, ha nem 3x lefeküdtünk egymással, mindig volt orál is ezen felül, mindig igyekeztem szexi lenni, mindent megadtam neki. Ez kevés? Ő kevésnek találja, és mindenkinek panaszkodik rólam. Nekem meg kezd belőle elegem lenni. Lényegében megcsalt, és olyanokat terjeszt rólam, hogy nem kívánom őt, meg hogy sosem kezdeményezek, de tök idegen embereknek, akik így elkönyvelnek engem egy iszonyat rossz barátnőnek. Mindig szexelni akar. Ha pl. nézünk egy filmet, rögtön szexelni akar. Sosem megyünk sehova együtt, neki kb. a szex a közös program is. Most összevesztünk, még nem szakítottam vele, gondoltam adok neki még egy esélyt. Nem kívánom őt, most hogy megcsalt egyáltalán nem, szerettem volna, ha visszanyeri a bizalmam. Ehhez nekem idő kellett volna, de ő meg elküldött a fenébe, hogy mostanában olyannak érzi magát, mint egy jó barát (mert nem szexelünk, csak beszélgetünk, együtt vagyunk). Mondjátok én vagyok a nem normális, hogy nem igénylem napi 10x a szexet? Vagy nála ez már nimfománia? Vagy micsoda?
"Sosem megyünk sehova együtt, neki kb. a szex a közös program is."
Bárcsak ilyen létezne lányokban is :D
Nem vagy hülye, nincs veled semmi baj, egyszerűen csak különböznek az igényeitek, szexuálisan is, meg hát nem ugyan azt várjátok el egy párkapcsolattól. Nincs ezzel semmi baj, látod, Démon szerint is az az ideális, ha két ember között nincs más kapcsolat, csak a szex. Napi 5-10 numera, és nem kell közös téma, közös program, nem kell beszélgetni, nincs szükség tervekre, közös jövőre, nincsenek célok, dugjunk orrbaszájba...
Végül is ez is lehet életcél, például az üregi nyulaknál egész jól működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!