Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi volt az eddigi legextrémebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt az eddigi legextrémebb szexuális élményed?

Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Közénkbújt, volt barátnőm kiskutyája és nyalogatta a zacsimat. :D

Kénytelen voltam kipenderíteni a szobából.

2015. dec. 15. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Egy nő kikötözött és úgy szeretkeztünk,izgató volt.
2015. dec. 15. 22:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Felcsatolhatóssal szexeltem az egyik osztálytársnőmmel. Nem vagyunk leszbikusak, nem járunk, semmi ilyesmi. Csak ő poénból ezt kapta ajándékba a 18. szülinapjára, és a bulija végére mindketten elég részegek és bevállalósak lettünk... Nem tudom, hogy ez mennyire extrém, ennyit tudok "felmutatni" :D

18L

2015. dec. 15. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
engem is kikötözött a csajom, és megkefélt
2015. dec. 15. 22:32
 5/7 Tiboo Martino ***** válasza:

Talán az amikor 2013-ban a ki#&szott roh#dék undorító orvosok félrediagnosztizálásának és gyógyszereiknek hála elvesztettem minden érzékelést (bőrön, tapintás, szaglás, ízlelés), részleges oxigénhiány következtében, ami az agyban kavart meg valamit, azért, mert (bár) nem éreztem semmit, fizikai inger hatására mégis eljutottam "orgazmusig", ami csak egy iszonyatosan elviselhetetlen fejfájással járt, semmi egyébbel. Végül kiderítették mi is a bajom (a fő okokat), a novemberi műtét után, elkezdett regenerálódni a testem (2014 februárjában). Azóta valamilyen szinten javult a dolog, de a szexuális ingerek és érzékelés a közelében sincs a normálishoz és ahhoz amilyen előtte volt. Szóval a maradandó károsodás miatt, nemsokára indul a per ellenük, mert ezt nem tudom annyiban hagyni. Ezt az utóbbi mondatot nagyon enyhén fejeztem ki, és nem tükrözi azt amit érzek és tennék velük, de a szabadság és a becsület mindennél többet ér számomra, még így is.

Tudom ez nem pozitív élmény, ami nem is egyes számban értendő és nem olyan amit a kérdező várt, de elég extrém és ilyesfajta dolog nem sok emberrel történik meg az életben. Legalábbis tudomásom szerint.

[30/F]

2015. dec. 16. 01:16
 6/7 anonim ***** válasza:

Tiboo Martino

Ez elég durván hangzik. Illetve, rossz volt még olvasni is. Helyre lehet ezt még hozni?

2015. dec. 16. 01:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Egy parkban szex egy nagyon forgalmas helyen, a csajon csak egy magas sarku volt semmi más :)

Vagy az is talan kicsit extrem volt mikor egy masik csajjal fisting volt de nem pun ciba hanem popsiba ..

Bár sok nem atlag story van mogottem de most ezek ugrottak be igy reggel :)

2015. dec. 16. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!