Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűk lennék hogy a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűk lennék hogy a párom mindig gyorsan el megy?

Figyelt kérdés

Vagy ennek mi lehet még az oka?

Nem tudom mi számít annyira szűknek, de elég jól szokta élvezni (van mikor elég nedves és "kitágulok" ilyenkor megszoktuk törölni ott lent és már jó is)

Mivel gyorsan el megy nem is szokott lenni 2ik menet így nekem kicsit kellemetlen h mindig orgazmus nélkül maradok..

Szokta mondani h ajj már megint gyorsan elment fél óra és folytatjuk... De ez eddig sosem történt még meg :(

2015. dec. 14. 16:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És ha közölnéd vele,hogy neked igenis fontos az előjáték?

Minden nő megérdemel egy olyan férfit,aki imádja minden porcikáját a nőnek. (FOrdítva is igaz)

Milyen már,hogy nem kényeztet orálisan?

A szexbe ez is beletartozik. Vagy legalább tegyen az ellen,hogy te is elélvezz...

Mondd el neki,ha így folytatja,ne lepődjön meg ,hogy kidobod. Mert neked is szükséged van erre ,mintahogy neki is. Kérdezd meg tőle,ő hogy érezné magát fordított esetben?

2015. dec. 14. 19:53
 12/16 anonim ***** válasza:
A barátod kb. már régen kiszeretett belőled...csak a megszokás és "általános szeretet" miatt van veled.... sajnálom. Vagy keresel valakit aki imádja az orált, imád figyelmes és törődő lenni (mint én :D) vagy szakítotok és akkor is keresel valaki normálisat :)
2015. dec. 14. 20:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, Kedves kérdező, de ebbe a kapcsolatba, bele lehet sz.@rni. Ez már egy kihűlt, rideg, értelmetlen semmi. Ha már egyszer, nem lehet rá hatni megbeszéléssel sem, akkor már rég gond van. Te csak vagy neki. Semmi több.
2015. dec. 14. 20:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy minek teszed szét a lábad, ha neked ez nem jó. Hagyd ott a francba.
2015. dec. 15. 11:53
 15/16 A kérdező kommentje:
Azért mert a sexen kívül minden jó köztünk, így nehéz ez a része..
2015. dec. 15. 11:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem szeretek beleugatni mások életébe, hisz nem ismerem pontosan a viszonyotokat, de az itt leírt mondatok alapján ennek sajnos tényleg nem sok értelme van. Nem azért, mert a párod hamar elmegy, hanem amiatt, amiket te itt pluszban közöltél az illetőről. Hogy is fogalmazzak? Nem tűnik túl szimpatikusnak a leírásod alapján... persze ez csak a te oldalad, az ő véleményét nem ismerem a témával kapcsolatban. Ugyanis mindig minden két emberen múlik.

Nézd, én azt kívánom, hogy tapasztald meg egyszer azt, hogy milyen egy törődő, a másikra koncentráló férfival a szex. Megérdemled! Mert nő vagy!

2016. jan. 3. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!