Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Büdös a barátnőm puncija, mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdös a barátnőm puncija, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
egyébként nagyon igényes, tipikus "plázacica" aki szerelmes magába, de majdnem behánytam tegnap orál közbe..
2015. dec. 14. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rég mosakodott, vagy valami baja van.
2015. dec. 14. 15:14
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nőgyógyászati eset,vagy higiénia hiány,... nem sikerült az előző numerát teljesen eltüntetni és tovább romlik a maradék./pl. : higién. hiánya ffiaknál tipikus " faxag"!
2015. dec. 14. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet esetleg egy kezeletlen fertőzése (jellemzően a bakteriális hüvelyfertőzésre írják a kellemetlen szagú folyást), vagy simán csak túl régen tisztálkodott, és - mivel sok tényező befolyásolja - van, akinek kellemesebb, van akinek kellemetlenebb szagú az un. szmegmája.

[link]

(Ha a te farkad van intim tisztálkodás után már vagy 12 órája, vagy akár régebben az alsónadrágodban, azt sem biztos, hogy jó lenne közelről szagolgatnod vagy nyalogatnod.)

Arról mondjuk nem írtál, hogy ezt első alkalommal tapasztaltad-e, úgy, hogy eddig minden rendben volt ilyen téren a barátnődél, vagy életedben először kerültél ilyen közelségbe a puncijával.

2015. dec. 14. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
szeretem ha büdös, egy kicsit
2015. dec. 14. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Ami a legjobban kihat az egészséges punci szagára az az étkezés. Ha plázacica akkor gondolom nem salátán és vízen él.
2015. dec. 14. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Nekem van egy barátnőm.Aki érzékeny az élesztős kajákra!.

Amint megeszik egy szelet kenyeret, vagy bármilyen élesztős kaját.Olyan szaga lesz a pun.ijának.Hogy nem tud utána utcára menni.

Orvosnál volt ezzel a problémával?

2015. dec. 14. 17:56
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
azért ehhez több körülmény is kellene mert igen a többiek is jókat írnak pl: mit eszik, iszik, odalent mivel mossa, hogyan, nincs-e bármilyen fertőzése amiről esetleg nem is tud még, de benne van a pakliban, hogy neked még nem is volt más partnered vagy csak egy lány volt mondjuk és neki éppen bejött az illata, de alapjában véve nem szereted az orált... kitudja, nagyon sok oka lehet.
2015. dec. 14. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok a szagra☺️☺️☺️☺️ kivéve akkor nem ha az az erős döglött halszag 🙂
2021. dec. 26. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 jó csaj lehet jó persze azt nem tudom hogy nézhet ki! 😀😀😀
2023. febr. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!