Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon bejön egy csaj, de a puncija nem jön be, de annyira hogy szinte undorodsz tőle, akkor mit lehet tenni?
jutottam már én is ilyen helyzetbe többször is amikor kifejezetten csúnya volt a csaj muffja hát azonnal rátértem a szakitás rögös és gyors útjára
Egy szép punci dagadt és kerek és nem lógós vagy csúnya
ma 23:46
én nem vagyok felháborodva, ha nem jön be a bnőmnek a farkam, csak ne mondja el nekem, mert az önérzet romboló és ne mondja el másnak, mert másra nem tartozik :D
és én sosem mondanám egy nőnek, hogy nem tetszik a puncija és másnak sem mesélnék soha egy nő puncijáról..
Ezt most nem értem!
A külleme nem tetszett vagy a szaga? Mert ha a szagával volt bajod, azt könnyen lehet orvosolni. Lehet nem tanította meg rendesen intim tisztálkodni az anyukája. Nekem is volt már ilyen barátnőm. Hát megtanítottam én. Elmondtam neki normálisan, hogy mi a gond és megértette. Vettünk intim mosakodásra alkalmas szereket és egy kis játék keretében először én csináltam neki. Aztán utána többé nem éreztem hogy kellemetlen szaga lenne, szóval valószínű már rendesen csinálta magának.
Ha viszont a küllemével van gondod, akkor az ciki. Azon nem hiszem, hogy változtatni fog a kedvedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!