Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nagyon bejön egy csaj, de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nagyon bejön egy csaj, de a puncija nem jön be, de annyira hogy szinte undorodsz tőle, akkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon kínos volt, elhívtam randira a csajt, majd minden elég jól alakult, de amikor eljutottunk odáig, nem tudom valahogy nem tudtam folytatni a dolgot, muszáj volt valami kifogást kitalálnom, eddig életemben először fordult elő, hogy merevedési zavarom volt. De alapból nagyon bejön a csaj és nem tudom mit lehet ilyen helyzetben tenni.
2015. dec. 9. 23:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
32%

jutottam már én is ilyen helyzetbe többször is amikor kifejezetten csúnya volt a csaj muffja hát azonnal rátértem a szakitás rögös és gyors útjára

Egy szép punci dagadt és kerek és nem lógós vagy csúnya

2015. dec. 9. 23:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem passzoltok össze, van ilyen. Ha erőlteted, csak rosszabb lesz. De miért undorodtál tőle?
2015. dec. 9. 23:44
 3/20 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom rendesen elmondani, eddig nem volt még ilyen tapasztalatom, ápoltnak tűnt, nem is volt csúnya, de oylan picit fura szaga volt, de nem büdös vagy ilyesmi, de eddig akikkel voltam annak nem ilyen volt. :\
2015. dec. 9. 23:46
 4/20 anonim ***** válasza:
61%
Aha ja.. Ti fiúk/férfiak meg fel vagytok háborodva ha a nőknek/lányoknak nem jön be a farkatok..na szép..
 5/20 anonim ***** válasza:
54%
nem te vagy a hányós a másik kérdésből? :D
 6/20 A kérdező kommentje:
milyen hányós?
2015. dec. 9. 23:49
 7/20 A kérdező kommentje:

ma 23:46

én nem vagyok felháborodva, ha nem jön be a bnőmnek a farkam, csak ne mondja el nekem, mert az önérzet romboló és ne mondja el másnak, mert másra nem tartozik :D

és én sosem mondanám egy nőnek, hogy nem tetszik a puncija és másnak sem mesélnék soha egy nő puncijáról..

2015. dec. 9. 23:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt most nem értem!

A külleme nem tetszett vagy a szaga? Mert ha a szagával volt bajod, azt könnyen lehet orvosolni. Lehet nem tanította meg rendesen intim tisztálkodni az anyukája. Nekem is volt már ilyen barátnőm. Hát megtanítottam én. Elmondtam neki normálisan, hogy mi a gond és megértette. Vettünk intim mosakodásra alkalmas szereket és egy kis játék keretében először én csináltam neki. Aztán utána többé nem éreztem hogy kellemetlen szaga lenne, szóval valószínű már rendesen csinálta magának.

Ha viszont a küllemével van gondod, akkor az ciki. Azon nem hiszem, hogy változtatni fog a kedvedért.

2015. dec. 9. 23:51
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
5-ös Én is arra tippeltem.A hányósra.
2015. dec. 9. 23:51
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Jah csak itt gyakorin...
2015. dec. 9. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!