Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tartom gusztustalan jelenségnek, mikor harmincas, negyvenes csávók teszik a szépet és próbálnak felszedni SOKKAL fiatalabb csajt? (pl itt)
22 éves srác vagyok és semmi bajom azzal, hogy az idősebb férfiak is próbálják megdugni (néha összjönni, elvenni feleségül) a durván korombeli lányokat. Ha majd 22 helyett 32 vagy 42 leszek, akkor is esélyesen a 18-25 éves lányok lesznek a legvonzóbb kinézetű női korosztály majd, tehát én is fogok rájuk hajtani. Igazából az a hosszú távú tervem, hogy majd 30-35 évesen akarok megállapodni és családot alapítani és lehetőleg mindezt egy akkor 8-12 évvel fiatalabb lánnyal majd.
Persze aki mondjuk itt, ezen az oldalon próbálkozik idősebb férfiként, az többnyire lúzer (és nem jön össze neki semmi), de a valóságban, személyesen ismkeredve simán lehet sikere a fiatal nőknél. Nem kevés ilyen történik.
10: Ha egy 35 éves férfinek ezerszer jobban bejönnek kívül-belül a 25 éves nők, akkor miért akarna a saját korosztályával foglalkozni? A legtöbb 35 éves férfi szétnéz a saját női korosztályában és pl családot szívesebben alapítana egy 25 éves lánnyal, mint egy 35 éves nővel.
Ha neked nem a saját korosztályod a legvonzóbb, más korosztály női jönnek be jobban ezerszer, akkor miért a saját korosztályodnál kellene ismerkedni? Te úgy beszélsz, mintha egy 35 éves férfinak a 35 év körüli nők kellene, hogy bejöjjenek. És ha kívül-belül a 25-ös korosztály jön be neki jobban, akkor már "fél a korosztályától" és "nem tudja lenyűgözni a korosztályát". Képzeld, rengeteg 35 éves férfi nem is akarja. Leszarja a korosztályát., mert nem vonzódik hozzájuk általában.
22/F
30-40es pasi miért zavarna? ha csaj lennék lehet h alkalmi szexre simán benne lennék. Olyan ez mint h sok fiúnak bejonnek a 40es nők is (én is :D)
nincs ebben semmi gusztustalan, az már más kérdés hogy ha pl egy 25 éves tyúk hozzá megy egy nem szegény 70 éves formához :) de ez egy másik kérdés
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!