Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én tartom gusztustalan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom gusztustalan jelenségnek, mikor harmincas, negyvenes csávók teszik a szépet és próbálnak felszedni SOKKAL fiatalabb csajt? (pl itt)

Figyelt kérdés

2015. dec. 14. 12:22
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Én viszont azokat a lányokat sajnálom akik beveszik ezt aztán majd kopp...
2015. dec. 14. 13:06
 12/21 anonim ***** válasza:
38%
Én jelenleg is egy 32 éves férfival flörtölök ( nem járunk csak jó a másikkal) és talán azért vagyok vele, mint egy velem egykorúval, mert azoknak vagy ott a számítógép vagy hisztisebbek a hugomnál és úgy néznek ki mint egy ecset. Minek szenvedjek egy fiú mellett ha azok a férfiak megadják azt amire vágyok. ( tisztelet a kivételnek, vannak buta lányok és normális 20 évesek is )
2015. dec. 14. 13:14
 13/21 anonim ***** válasza:
4%

22 éves srác vagyok és semmi bajom azzal, hogy az idősebb férfiak is próbálják megdugni (néha összjönni, elvenni feleségül) a durván korombeli lányokat. Ha majd 22 helyett 32 vagy 42 leszek, akkor is esélyesen a 18-25 éves lányok lesznek a legvonzóbb kinézetű női korosztály majd, tehát én is fogok rájuk hajtani. Igazából az a hosszú távú tervem, hogy majd 30-35 évesen akarok megállapodni és családot alapítani és lehetőleg mindezt egy akkor 8-12 évvel fiatalabb lánnyal majd.

Persze aki mondjuk itt, ezen az oldalon próbálkozik idősebb férfiként, az többnyire lúzer (és nem jön össze neki semmi), de a valóságban, személyesen ismkeredve simán lehet sikere a fiatal nőknél. Nem kevés ilyen történik.

10: Ha egy 35 éves férfinek ezerszer jobban bejönnek kívül-belül a 25 éves nők, akkor miért akarna a saját korosztályával foglalkozni? A legtöbb 35 éves férfi szétnéz a saját női korosztályában és pl családot szívesebben alapítana egy 25 éves lánnyal, mint egy 35 éves nővel.

Ha neked nem a saját korosztályod a legvonzóbb, más korosztály női jönnek be jobban ezerszer, akkor miért a saját korosztályodnál kellene ismerkedni? Te úgy beszélsz, mintha egy 35 éves férfinak a 35 év körüli nők kellene, hogy bejöjjenek. És ha kívül-belül a 25-ös korosztály jön be neki jobban, akkor már "fél a korosztályától" és "nem tudja lenyűgözni a korosztályát". Képzeld, rengeteg 35 éves férfi nem is akarja. Leszarja a korosztályát., mert nem vonzódik hozzájuk általában.

22/F

2015. dec. 14. 13:18
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg az a szomorú, hogy a fiatal nők a pénzért és egzisztenciáért cserébe még oda is adják a testüket. Ez inkább elkeserít, minthogy az idősebb faszik vadásznak a fiatalabbakra.
2015. dec. 14. 13:29
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Ez csak ezeket a "vén" fas*okat minősíti, akik olyan szerencsétlenek, hogy egy 30-as nőnél már esélyük se lenne. Egy tizen-huszonéves kislány még bedől nekik, mert csak annyit lát, hogy van munka, meg autó.....
2015. dec. 14. 14:12
 16/21 anonim ***** válasza:
28%
Miért lenne gusztustalan ha pl egy 36 éves pasas ráhajt egy 26 éves nőcire? 30 felett szeintem a legtöbb pasas komoly kapcsolatot szeretne, ami lehet vonzó egy huszonéves nőnek is.
2015. dec. 14. 14:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tré szerintem is. Azt hiszik, ha itt puncsolnak, meg a való életben előadnak valami kamu sikersztorit magukról, majd hanyatt dőlnek nekik a nők. Egy-két kivételtől eltekintve egy okos nő átlát minden játszmán.
2015. dec. 14. 14:49
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

30-40es pasi miért zavarna? ha csaj lennék lehet h alkalmi szexre simán benne lennék. Olyan ez mint h sok fiúnak bejonnek a 40es nők is (én is :D)

nincs ebben semmi gusztustalan, az már más kérdés hogy ha pl egy 25 éves tyúk hozzá megy egy nem szegény 70 éves formához :) de ez egy másik kérdés

20f

2015. dec. 14. 14:57
 19/21 anonim ***** válasza:
5%
40 évesen majd azért valszeg én is szívesen megeresztenék egy szép zsenge 20 évest...
2015. dec. 14. 15:18
 20/21 anonim ***** válasza:
én is utálom őket
2015. dec. 14. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!