Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért inkább az ilyen csajokat dugnátok? (képek)
Mint a világ leggyönyörűbb nőit:
A Victoria's Secret modellek nagyon vékonyak, de folyamatosan azt hallom, h a kutyák játszanak csontokkal. Szerintem baromság, de kíváncsi vagyok...
Egyszer levarrnám a Victoria's modelleket is akiket linkeltél de csak, hogy elmondhassam, hogy megvolt pár angyalkájuk. Főleg ha ilyen bugyikölteményekben libbennének a szobámba. :P
De ha jobban megnézzük őket, és levesszük a mázat, hogy az egyik legnevesebb bugyicég modelljei, akkor kapunk egy rakás vézna egészségtelen csajt. Ez a fajta vékonyság egészségtelen. Nem edzenek, mert akkor nem tudnának ilyen vékonykák lenni, de ekkora súlyhoz meg izom sem kell így zsírosak ők is, csak nem hurkásodnak. De löttyedt szarok. Milyen fenekük van? Nem jó. Az nem szép fenék ahol a farpofák oldalán átüt a medencecsont. Az vézna, és nem nőies. A nőnek legyen kerek a cicije, meg a popsija és íves a csípő-derék vonala. Akkor jó. A lapos has OK, de nem kell tökéletesen egy síkba esnie a puncival, kicsit onnan kiemelkedhet a poci. Na ezek a Victoria's Secret angyalkák csak ezeknek nem felelnek meg. Semmi mell, szar fenék, átütő vállcsont, kulcscsont, medencecsont. Ba..ki egy csontvázra gerjedni már a necrofília elég extrém változata, nem?
Mondom a státuszukon kívül semmi más vonzó nincs bennük. Haveri sörözésnél ilyen trófeákról beszámolni jó, de összességében nem vonzóak, és nem izgatóak.
Kardashian ellenben elég erősen sunapozitív. Nagy a p!tschája, de lehet csapkodni mikor pakolod hátulról. :) Meg bele lehet markolni, harapni. Jó az. És neki van melle. Nem cickó, kis mellecske. Ő bögyös. Bögyös faros menyecske. Mi kell még? Ja, hogy jól szopjon. Szóval perverz az aki a VS csajok után bomlik, mert az nyugodtan bemehet a suli szertárba és megb.52hatja Samut a csontvázat is.
van egy olyan érzésem, hogy te is pálcika vagy és a srác megmondta, hogy nem tetszel neki, de azért itt keresed az igazolást.
nos, kimnek jó alakja van, a victoria secret modelljei meg nem a legszebbek.
emberenként változik az ízlés. ha valakinek nem tetszel, ez van. gondolom neked se tetszenek a pocakos férfiak, esetleg a kigyúrt állatok. van ez így, keress mást akinek tetszel.
hát, nem tudom, nekem pl olyasmi testem van, mind a 2. csoportban linkelt lányoknak, csak kisebb a mellem.
nem koplalok, egészségesen kajálok, mellé pedig sportolok.
több nőismerősöm van hasonló alakkal, és a legtöbbük szintén nem az az éheztetős, anorexiás fajta.
kicsit rossz olvasni, miket irkáltak itt sokan "ropi" "nincs semmi mellük" (basszus, amúgy szerintem nekik kifejezetten van mellük :D) "nem igazi nők" "undorítóak"
de szerencsére nem rendíti meg ez különösebben az önbizalmam, én szeretem magam így, és annak ellenére, hogy gyiken a husis van kikiáltva ideális alkatnak, ez meg lesavazva, élőben nem igen szoktak visszautasítani :D
Úgy bírom, hogy a VS modelleket mindenki egyetlen kategóriába sorolja. Ők csúnya, vékony lányok, vagy szexi, nőies lányok, de egyik véleményező sem nézi meg őket egyesével. Pedig aztán ott is vannak gyönyörű, átlagos és csúnya nők is.
Például Candice (a szőke) egy gyönyörű arcú és testű lány. Szép magas, vékony a dereka, van melle is, az arca pedig 10/10, gyönyörű. Nekem nem tűnik egészségtelennek.
Van ezen kívül Adriana Lima, neki az arca szintén nagyon ütős, meg ugye Gigi Hadid (bár ő asszem nem ilyen "angyal"), akinek szintén annyira szép arca van, hogy nem tudom nem nézni. Meg Rosie Huntiblablabla, na az ő arca is tök különleges (bár neki a teste már kevésbé tetszik valamiért).
Miranda Kerr is egészen bájos nőci.
Ugyanakkor van például Behati Prinsloo. Nem is értem, hogy lett ő modell, kifejezetten csúnya kockafeje van, az alakja meg tinilányos és nőietlen. Van az Alessandra Ambrosio, utána sem fordulnék meg az utcán, egyszerűen nem dekoratív. A többi meg eléggé felejthető. Hiába öltöztetik milliós melltartókba, attól az átlagos még átlagos marad.
Kim Kardashian engem taszít, mint az állat.
Amúgy már kommenteltem, de hozzátenném, hogy eredetileg a "Csak a kutyák játszanak csonttal" kifejezés pont azért jött lére, hogy az addig elnyomott, sokszor lekocázott, ledisznózott lányokba némi önbizalmat leheljen. Mostanára ez a gesztus elkorcsult, és már egyben jelmondata a lustaságnak, s sértés a vékonyakra nézve.
Egyébként meg reagálva a kérdező egy kommentjére; A husibb lányok általában komoly önértékelési problémákkal küzdenek, de ettől még próbálhatják magukkal elhitetni, hogy ők kétszáz kilósan is pont olyan népszerűek lesznek a férfiak körében. Próbálnak magabiztosak lenni, de ők sem hisznek el belőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!