Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaktól hallottam, hogy a csajokat "rá kell venni" a szopásra, meg a szexre, maguktól nem biztos hogy "elkezdik". Hol a határa az irányításnak, és az erőszakosságnak?
Az irányításnak nincs határa, az erőszakosságnak van. :)
Partnertöl és kedvtöl függ, hogy kinek mit engedek, és mennyire.
Semmi bajom azzal, ha egy férfi irányít. Csak vegye figyelembe, hogy vannak határaim. És ha azokat túl akarja lépni az már erőszakosság szerintem és eléri, hogy elmegy a kedvem is tőle.
Egyébként miért kell rávenni valakit? Ha olyan viszonyba kerülünk ne aggódj a lányok nagyrésze is kezdeményez :D
"Azt mondja nem szeret szopni, mert undorítónak tartja. De ilyen nincsen, hogy undorodik tőlem, mikor odáig van értem?"
Szerinted az, ha a szopást undorítónak tartja, egyenlő azzal, hogy tőled undorodik?
Hány évesek vagytok? Beszélgettél vele arról, hogy miért tartja undorítónak a szopást?
Ha esetleg még nem, te milyen lehetséges okokat tudsz elképzelni?
"Ha elvezesig nyalom akkor meggondolja magat?"
Ha nem nyaltad meg ki miert varod hogy o leszopjon?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!