Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sokaktól hallottam, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokaktól hallottam, hogy a csajokat "rá kell venni" a szopásra, meg a szexre, maguktól nem biztos hogy "elkezdik". Hol a határa az irányításnak, és az erőszakosságnak?

Figyelt kérdés
Azt is hallottam, hogy egy férfi irányítson a nőn. És tényleg hallottam is hogy így van, hogy ha valameddig "fűztek" egy csajt, csak belement... De mi számít erőszakosságnak, illetve jó értelemben vett irányításnak?
2015. nov. 23. 23:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az irányításnak nincs határa, az erőszakosságnak van. :)

Partnertöl és kedvtöl függ, hogy kinek mit engedek, és mennyire.

2015. nov. 23. 23:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Például van egy barátnőm, aki nagyon odáig van értem, nem hiszem el, hogy nem szeretne leszopni. Valahogy rá kéne vennem, de nem akarok erőszakos lenni, csak mikor meg vagyok részegülve a vágytól, akkor félek, hogy túl nyomulós leszek. Azt mondja nem szeret szopni, mert undorítónak tartja. De ilyen nincsen, hogy undorodik tőlem, mikor odáig van értem? Szerintem csak elkezdenie lenne nehéz, aztán nem tudnám leszedni róla :)
2015. nov. 23. 23:58
 3/16 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Amikor azt mondja, h "ne" ott a határ. Addig meg mehet minden ami nem jár 8 napon túl gyógyuló sérülésekkel. Bár van aki még abban is benne van. xD
2015. nov. 24. 00:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Vagy ha elnyalnám élvezésig, akkor megtenné nekem is szerintetek?
2015. nov. 24. 00:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Semmi bajom azzal, ha egy férfi irányít. Csak vegye figyelembe, hogy vannak határaim. És ha azokat túl akarja lépni az már erőszakosság szerintem és eléri, hogy elmegy a kedvem is tőle.

Egyébként miért kell rávenni valakit? Ha olyan viszonyba kerülünk ne aggódj a lányok nagyrésze is kezdeményez :D

2015. nov. 24. 00:09
 6/16 A kérdező kommentje:
Tenyleg? :O Mar remegek a gondolattól is...
2015. nov. 24. 00:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Lobáld a szája előtt hátha megtetszik neki. :D A nyalás jó ötlet s célozgass s mond hogy próbálja ki mielött elutasítaná.
2015. nov. 24. 00:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja nem szeret szopni, mert undorítónak tartja. De ilyen nincsen, hogy undorodik tőlem, mikor odáig van értem?"

Szerinted az, ha a szopást undorítónak tartja, egyenlő azzal, hogy tőled undorodik?

Hány évesek vagytok? Beszélgettél vele arról, hogy miért tartja undorítónak a szopást?

Ha esetleg még nem, te milyen lehetséges okokat tudsz elképzelni?

2015. nov. 24. 00:14
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Előbb kerüljetek olan viszonyba, ami ezeket indolkolja. Ne akarj manipulálni senkit.
2015. nov. 24. 00:18
 10/16 anonim ***** válasza:
97%

"Ha elvezesig nyalom akkor meggondolja magat?"

Ha nem nyaltad meg ki miert varod hogy o leszopjon?

2015. nov. 24. 00:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!