Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokaktól hallottam, hogy a csajokat "rá kell venni" a szopásra, meg a szexre, maguktól nem biztos hogy "elkezdik". Hol a határa az irányításnak, és az erőszakosságnak?
Figyelt kérdés
Azt is hallottam, hogy egy férfi irányítson a nőn. És tényleg hallottam is hogy így van, hogy ha valameddig "fűztek" egy csajt, csak belement... De mi számít erőszakosságnak, illetve jó értelemben vett irányításnak?2015. nov. 23. 23:53
11/16 anonim válasza:
Amit a 9-es mond.
A testi és az érzelmi intimitás kéz a kézben járnak, egyiket nemigen fogják csinálni a másik nélkül.
Hidd el, ha jártok pár hónapot és sok testi kontaktus van köztetek, akkor magától értetődően el fogtok jutni az intim részek cirógatásához, csókolgatásához is.
12/16 anonim válasza:
4 éve vagyok együtt a párommal és még soha nem szoptam le. Nem akarom megtenni. Ennyi. És ő megérti, nem erőlteti. Kap helyette mást :)
13/16 anonim válasza:
Kedves 12-es, mit kap helyette? A szexre gondolsz vagy másra is? :)
14/16 anonim válasza:
12# es arra nem gondoltal hogy mással teszi ezt meg sőt még többet is. téged se nyalt ki?
szegényes szexkultúrad lehet
de pasid tuti félrek,úr
15/16 anonim válasza:
A kulcs a kölcsönösség. Ha viszont magától,az orális szextől undorodik,türelemmel,szeretettel győzhető le a valszínűleg belenevelt fóbia,semmiképp sem erőletéssel.
16/16 anonim válasza:
a nők nem automaták, amiből szex esik ki, ha elegendő kedvességet raksz be. ha nem akarja, akkor nem akarja. neked is megvannak a saját határaid, tiszteld az övéit!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!