Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Miért inkább az ilyen csajokat dugnátok? (képek)
Mint a világ leggyönyörűbb nőit:
A Victoria's Secret modellek nagyon vékonyak, de folyamatosan azt hallom, h a kutyák játszanak csontokkal. Szerintem baromság, de kíváncsi vagyok...
Mi vagy te, valami beépített öntudatos reklámfelelős? De most komolyan?><
Csak három aprócska dolog.
1, Miért fáj az neked, ha a férfiak nem álmodoznak Victoria's Secret-es modellekről? (Egyébként meg még mindig rengetegen álmodoznak. A kevésbé értelmesebb rétege.) Komolyan mit izgat ez téged? Egy vagy közülük? Nem. Akkor pedig ne csinálj úgy, mint valami túlérzékeny tinilány, akinek fáj, hogy nem isteníti mindenki azt, amiért ő rajong. Ráadásul jó lenne befejezned a saját véleményed másokra erőltetését. Oké, oké látjuk te felszínes vagy, de nekünk miért kéne annak lennünk?
2, A Victoria's Secret egészségtelen, és nem valósághű. Szerinted ki az igazi nő? Ez természetesen relatív, de szerintem a nő, humoros, intelligens, és gondoskodó nem pedig olyasvalaki, akinek annyira ferde az önértékelésre, hogy a testéből akar megélni. Szerintem minden nap önsanyargatva csak salátát és szénhidrát mentes varázsporokat eszegetni, keményen edzeni, két-három órákat sminkelni és hajat csinálni elkorcsult és beteges, s koránt sem annyira nőies, mint ésszel és kreativitással kitűnni, gyereket nevelni, szabadon élni, és azzal törődni, ami valóban fontos. Szerintem megannyi tinédzser lány önmagáról és a világról alkotott képét teszi tönkre, ha azt hiszi, attól nő a nő, ha húsz kiló és szép arcú. Egy nő attól legyen nő, hogy szeretni, és tudni akar, ne pedig attól, hogy a testét mutogatja. Egy igazi nőnek, tudod, aki dolgozik, s közben gyereket nevel, nincs ideje és lelki ereje ilyennek lenni. (Nem azt mondom, hogy kicsit sem törődhetnek az alakjukkal, ne érts félre. Én is járok edzeni, pusztán nem ettől leszek valóságos.) Ebből pedig belátható mitől nőiesebb egy igazi nő, akár egy kis túlsúllyal, mint egy ilyen modell, aki nem is él teljes életet. (Érdemes megjegyezni, hogy rengeteg fiatal lány lesz azért anorexiás, vagy szenved egyéb testképzavarokkal, mert a Victoria's Secret kampányai és a hozzád hasonlók beléjük sugallják, hogy 50 kiló fölött, már nem is lehetnek boldogak.)
3, Te olyan antifeminista vagy, hogy szinte sírnom, kell. Hogy lehet valaki nő létére ennyire szexista? "Pasik! Miért inkább az ilyen csajokat dugnátok? (képek)" Mintha szerinted a kinézete alapján kellene megítélni valakit. Sőt azt próbálod sugallni, még a férfi is ostoba, akit nem csak a külsőség érdekel. Ráadásul a dugni kifejezés... Aztán ne csodálkozz, ha téged sem szeretni, csak dugni fognak.:)
Azért fogalmaztam, így mert az ide látogató pasik ezt a kifejezést használják nagyrészt. Egyébként kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mert egy husi ismerősöm (lány) pont ezt mondta: a modellek csontsoványak, és csak a kutyák játszanak csontokkal. Amúgy van barátom és sosem volt azzal gondom, hpgy ne vonzódott volna hozzám, az akinek én tetszek. Amgy én is vékony alkatú vagyok, de genetikailag. Hasonló alkat, mint a VS modellek.
Mint mondtam: egyszerű kíváncsiságból tettem fel a kérdést.
Egyik sem az esetem.
Az első nő folyik a csapból is, de csak mert nagy a feneke. Amúgy nem rossz, az arca az nevezhető szépnek (bár néhol kicsit mű), de nem nagy eresztés. Valamelyik húga (a feltöltött szájú) sokkal vonzóbb testű.
A VS modellek pedig mutatós melltartókba öltöztetett genetikailag vékony lányok. Nem egyediek. Nem hiszitek el, mennyi ilyen tumblr testalkatú lány mászkál az utcán. Nincs ám minden lány elhízva.
Na jó, mondjuk ezek közül a szőke, piros cuccos valóban nagyon dekoratív, de csak az arca miatt.
Számomra nem ezek a bomba nők, de hát ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!