Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan lányról, aki ilyen mértékben szexközpontú?

Figyelt kérdés

Szó szerint ezeket mondta:

"Én két napot bírok ki szex nélkül, utána elkapok valakit.

Vagy írok valami kutyának, hogy jöjjön."

2015. dec. 13. 18:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
azt, hogy valami hiányzik az életáből amit a szexszel akar pótolni. amúgy nem zavar, hogy ilyen, csak ne engem akarjon elkapni.
2015. dec. 13. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
61%
nem a tartalommal van probléma, de ilyen írásmóddal és stílussal rettenetesen butának és taplónak tűnik, semmi vonzó nincs benne. fuss.
2015. dec. 13. 18:53
 13/16 anonim ***** válasza:

"nem a tartalommal van probléma, de ilyen írásmóddal és stílussal rettenetesen butának és taplónak tűnik, semmi vonzó nincs benne. fuss"

Mert a ma divatos kétszínű mézesmázos tartalom jobb?

Nem erre értem hanem az élet minden részére!

Mikor úgy a képedbe vigyorognak, mint egy biztositási ügynök. Lehet, hogy nyers és őszinte de dugni akar az biztos!

Én a nyers és öszinte embereket jobban kedvelem legyen az üzleti társ, barát, haver, barátnő, stb.

Viszont ezt a csajt tuti egésznap dugnám minden pózban az már biztos :)

2015. dec. 13. 19:07
 14/16 anonim ***** válasza:

Ennek se lesz tartós párkapcsolata egy jó ideig, az biztos.

#13: nem az a baj, hogy őszinte a vágyait illetően, hanem az, hogy az emberek jó részével ellentétben ő az intimitást jóval alulértékeli, ráadásul még a partnereit is csak az ő kiszolgálójának tekinti.

2015. dec. 13. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:
mindegy neki csak fas.za legyen ez szánalmas.. én is nagyon szexmániás vagyok de megválogatom ha nagyon nem bírom is inkább várok ameddig találok egy normális pasit akivel szexelhetek azért van egy szint..
2015. dec. 14. 01:02
 16/16 anonim ***** válasza:
mivel szex-centrikus vagyok ezért jöhet ilyen csaj csak normális legyen, de emellett szexmániás is s a többi dolog legyen a helyén nála. igaz piszkosul szeretem de azért adjon magára pl. :P ha valaki magára ismer akkor írjon pm-et
2017. nov. 6. 00:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!