Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tenyleg minden fiunak a nagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tenyleg minden fiunak a nagy mell vagy popsi jon be?

Figyelt kérdés
kicsik a melleim, a popsim se nagy, de allitolag formasak, akkor most semmi eselyem sincs mert kicsik a mereteim?

2015. dec. 12. 20:02
1 2
 11/14 pinkpancser ***** válasza:

Bár ez a nők szövege, de nem a méret a lényeg :)

Egy kisebb formás jobban bejön mint egy nagy.

2015. dec. 13. 13:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem is a kis mellek és formás kis popsi jön be. Olyan pont tenyérbe illő.
2015. dec. 14. 10:26
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
A nagy mellekkel szerintem semmi sem veheti fel a versenyt! :) Nagy és természetes cicik, számomra csak az a szép.
2015. dec. 14. 15:49
 14/14 anonim ***** válasza:

nekem a kick mell és kis fenék jön be. a nagy mellek és nagy fenék egyáltalán nem tetszik. de ha nem csak szexről van szó, hanem kapcsolatról, akkor sokkal fontosabbnak tartom azt, hogy milyen valakinek a személyisége, viselkedése, mennyire tudunk beszélgetni és ha a többi rendben van, akkor teljesen mindegy, hogy milyen a melle és a feneke.

azért még senkivel nem szakítottam, mert a melle/feneke/külseje nem tetszett, vagy megváltozott, viszont azért igen, mert rájöttem, hogy a személyiségünk nem illik össze.

2015. dec. 14. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!