Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti mennyire rivalizálto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mennyire rivalizáltok a melletek méretével?

Figyelt kérdés

Egymás között nagyobb rivalizálás van mellben, mint pl popsiban?

Esetleg volt már hogy "beszóltatok" egymásnak, hogy nekem jobb van, vagy ilyesmi?

Ha igen konkrétan hogy történt, és mit mondtatok, vagy mit mondtak nektek, illetve mi volt a válasz?

Kort is írjatok légyszi.

2015. okt. 26. 21:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
egyszer volt olyan h beszolt nekem egy csaj h növessz segget, akkor visszaszoltam neki h te meg mellet de ez egy elég ritka példa
2015. okt. 26. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a fenekemet szoktam a barátnőimmel versenybe dobni, mert csak olyanom "van". Hátsó félre lehet guggolással edzeni, de a cicijeim kemény izommunka árán se akarnak megnőni. Így ez nekem lekváros bukta. :D

Amúgy sokszor szivatjuk egymást. Ha az egyetemen lépcsőzünk, akkor rácsapunk néha a másik fenekére, és odavetjük a másiknak, hogy az enyém keményebb, izmosabb... stb. Mi a másik mellét inkább dicsérni szoktuk (bár az enyémre nem sok bók érkezett eddig). :D

20L

2015. okt. 26. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Emlekszem hogy meg 16 evesen volt egy osztalytarsam aki mindig kotekedett velem, beszolt hogy k..rva vagyok(mar nagyobbacska melleim voltak) erre en meg mondom te meg deszka. Elkezdtunk verekedni a vegen..
2015. okt. 26. 22:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a baráti társaságban semmi ilyesmi nem volt. Egyszer egyik barátnőm unokatesója közölte velem, hogy "feltalálták már a push-up-ot, attól úgy tűnne mintha lenne melled", ezen csoportos felháborodás volt, utána mindenki haragudott rá.

Sose volt téma köztünk egymás mellmérete.

21/L

2015. okt. 26. 22:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
semmi bajom vele
2015. okt. 26. 23:09
 6/8 anonim ***** válasza:
35%
nekem így is kicsi van, jobb, mintha 2 dinnyét cipelnék a mellkasomon, meg majd a műtét után lógni se fognak :D ye
2015. okt. 27. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
81%
Eskü akármennyit is gondolkozom a kérdésen, nem jut eszembe olyan alkalom, amikor a barátnőimmel nekiálltunk rivalizálni a mellünk méretén. Azt már megállapítottuk, kinek mekkora, de akinek nagy van, kisebbet szeretne, akinek kisebb, az nagyot..és itt ki is fújt a téma...minket rohadtul nem érdekel ám ez...
2015. okt. 28. 15:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam rivalizálni ezzel, de az osztálytársaim se. Maximum dícsérni szoktuk egymást tesi előtt öltözés közben, de nem problémázunk ezen hogy kinek milye mekkora :)
2015. nov. 18. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!