Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti már hazudtatok a pasitoknak a méretével kapcsolatban?
Nem, mert mindegyik 16 cm felett volt és elég vastag is, inkább fájt olykor.
Ha a következőnek nagyon kicsi lenne, és nem lenne vele jó a szex, akkor más okkal szakítanék, nem akarom megbántani és egy életre elvenni a kedvét a szextől. Attól, hogy én nem élvezem 12 centissel, attól még van, aki igen.
Nem, mert szerintem ők is tudják, hogy mekkora, azzal kapcsolatban meg szerencsére se nem akarok, se nem tudnék hazudni, hogy tudtak-e hüvelyi orgazmus(oka)t okozni.
(És mielőtt esetleg félreértenéd, ilyen szempontból számomra nincsen semmi különbség a 10 centis és a 16 centis pénisz között, mert a G-pontom kb. 5 centire van a hüvelybemenettől.)
az exemnek igen, azt mondtam, hogy nem is kicsi a farka, de hát mit kellett volna mondjak? :D (azért nem mindig túl előnyös őszintének lenni..)
mostani barátomnak hálisten nem kell hazudjak, tökéletes a szerszáma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!