Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tenyleg minden fiunak a nagy mell vagy popsi jon be?
Személy szerint például a kisebb adottságokat preferálom.
Ha csak bizalom hiányos vagy akkor tudod olyan oldalt linkelni ahol kifejezetten a kis mellekkel rendelkező lányokért rajongók vannak.
Vagy akár képet is küldhetsz magadról ha a véleményem is érdekel.
24F
Nekem a kis melü sportos lányok jönnek be.
F21
Én kifejezetten a médium mellekre bukok ^^ Mármint nálam az az, amikor pont egy maroknyi a mell. És nem ver át a melltartó! Tehát ha lekerül, akkor pont ugyan úgy áll :D De egyébként ha bulizni akarsz, és csak egy pár egyéjszakás kalandba keveredni, akkor nekem az a véleményem, hogy azok a pasik többnyire a nagy mellű lányokat kedvelik. De aztán ott is van persze kivétel. Ez csak egy személyes vélemény/meglátás. Ha pedig egy olyan sráccal találkozol, akivel már a tartós tejet is megveszitek a boltban, az úgysem a melled méretéért fog belédszeretni
23 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!