Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ha a barátotoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha a barátotoknak nincs merevedése akkor azt Ti is kudarcként élitek meg, vagy azt gondoljátok, hogy ez egy lúzer?

Figyelt kérdés
Először lennétek együtt,de már nem vagytok szüzek.
2015. dec. 12. 13:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy nem tetszek neki annyira, hogy felálljon neki, ezért én rosszul éreznem magam, és magamat okolnám.
2015. dec. 12. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az előző hozzászólással.
2015. dec. 12. 13:33
 3/7 anonim ***** válasza:

első együttlét alkalmával azt gondolnám, hogy izgul, és azért nem állt fel. megnyugtatnám, és sem őt nem nézném lúzernek, és magamat sem okolnám. adnék nekünk időt összeszokni, rohanás nélkül :)

a mostani barátommal ez volt, bár nem voltunk szüzek, az elején voltak problémák, de együtt megoldottuk.

figyi, gondolom azért kérdezed, mert attól félsz, nem fog felállni. szerintem ne parázz, esetleg dobj be egy felest előtte, és ha neadjisten tényleg nem úgy sülne el a dolog (ha ha :D) ha a csaj normális, nem lesz gáz.

2015. dec. 12. 15:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy már megtörtént. :)A lánnyal nincs semmi gond ,nagyon jól néz ki.Nagyon bánt a dolog sose történt még velem ilyen.Utóbbi időben sok gondom van talán ez is belejátszott,szerencsére nem volt bunkó velem,a hétvégén újra megpróbáljuk.
2015. dec. 12. 15:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ, ha egy fiúnak nem áll fel. Például:

1.Túl fiatal vagy és izgulsz

2.Kezdő vagy még és izgulsz

3.Túl jó nő a lány, ezért meg akarsz felelni

4.Szerelmes vagy a lányba, ezért meg akarsz felelni

5.Nem táplálkozol egészségesen

6.Stresszes vagy

7.Zavarnak a körülmények, a hely ahol vagytok

2015. dec. 12. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja amúgy, ha nem egy csitri, beképzelt h*lye p*csával vagy, akkor szerintem nem gondolja azt a lány, hogy lúzer vagy. Megesik ilyen másokkal is. Ha téged akar a csaj, ettől függetlenül is téged akar majd. Ha meg csak pár d*gást akar, akkor meg azért szarja le.
2015. dec. 12. 16:48
 7/7 Joe.38 ***** válasza:
Sok ferfival megesett meg is fog. Nem vagyunk gepeek szamos dolog miatt nem.all fel. Na és ? Normális nő ezen nem.aggodik. Ez nem verseny. Egy vizsga is attól.stesszes attól problémqs hogy ott és akkor kell megfeleni. Na az ember nem.ilyen. Amikor szerelemes az ember szokott ilyen lenni. De ismétlem szamos tényező is közre játszik. Nekem.is volt ilyen nem is egyszer. Na és ..Idő , többszöri neki futás..Volt hogy 3 vagy 4. alkalommal.sikerült amikor megismertem kiismertem a lányt. Hisz a ferfi se tudja mire számithat. Átverős kihasznalos ostoba libával van dolga vagy ember aki erző megertő lény. Meg kell.ismerni. Igen az ágyban is. Összeszokottsághiz idő kell. Te ferfiként ember erző aggódó gondolkodó lény vagy. Vannak álatok akik a sitten is kepesek pasit dugni ha nincs más. No ezeket a.pasikat soha nem.értettem. Hisz magamböl kiindulva nem rugora jar nem gomb nyomasra all fel a farkam. Kell hozzzá egy vágy egy elkelzelés. Egy luk kevés.
2016. febr. 16. 06:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!