Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejöttem egy csajjal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy csajjal, akinek nagyon súlyos perverziója van. Jogilag be tudom védeni magam?

Figyelt kérdés

Kérlek ne röhögjetek!

Egy tipikus 3CS-s (csúnya, csendes és csóró) srác vagyok, aki minden szempontból hátránnyal indul a nőknél. Megismerkedtem a neten egy lánnyal, aki túl szép, hogy igaz legyen kategória. Élőben sem menekült el tőlem, egyébként teljesen normálisnak és intelligensnek is tűnik, talán kicsit rámenős ami nekem furcsa volt.

A baj az első szexnél keletkezett. Azt mondta, üssem meg. Az elején nem tudtam mit kezdeni a helyzettel, azután gondoltam lágy pofozgatásra és paskolásra vágyik de kiakadt, hogy egy nyámnyila kis lúzer vagyok és minden pasi egy nyámnyila kis lúzer akinek nincs vér a pucájában és elment. Másnap visszaírt hogy ne haragudjak a viselkedése miatt de neki csak akkor van orgazmusa ha ütik szex közben.

Tudom, egy rendes, normális férfi ilyenkor hagyná az egészet és elkönyvelné hülyének a lányt. De én egy szerencsétlen vagyok aki 27 évesen vesztette el a szüzességét és most 2 év után ő az egyetlen olyan nőnemű lény aki férfit lát bennem.

Nem szeretném bántani meg kis törékeny lány de ha ez kell az orgazmusához hogy velem maradjon akkor biztos vannak olyan módok hogy úgy ütöm csak hogy elélvezzen de ne legyen baja.

Gondoltam még arra is, hogy elmúlt már 18 és jogilag nem-e lehetne valami beleegyező nyilatkozatba foglalni, hogy ő kéri, hogy üssék, hogy nehogy később ebből valami bajom legyen.

Kérlek ne csináljatok viccet belőle egy elkeseredett srác vagyok aki vágyik arra hogy legyen egy barátnője.

2015. dec. 11. 00:30
1 2 3
 1/30 opened paradise ***** válasza:

Az sose jó,ha csak beéred valakivel.

Amúgy nincs más baj?

Nincs ilyen.

Mert ha gondatlanságból megölöd,akkor az se védene meg. Egyszer vedd fel hangfelvételre,hogy erről beszél és kész

Valamint,ha tényleg ezt akarod...el se hiszem...akkor ne üss többször ugyanoda,orra meg,látható helyekre egyáltalán ne.

És tenyérrel inkább.

Csak ezzel az a baj,hogy egy idő után az élvezethez fog kötődni neked is.

2015. dec. 11. 00:36
 2/30 A kérdező kommentje:
Néhány hete ismerem csak és egyszer feküdtünk le félig. Van más baj is, mert én inkább összebújnék vele, csókolóznék és simogatnám ő meg azt akarja hogy üssem de 29 évesen már nem válogathatok. Nagyon szép lány egyébként.
2015. dec. 11. 00:43
 3/30 opened paradise ***** válasza:
100%

Tehát csak a szex miatt.

Akkor inkább ne. Hagyd.

2015. dec. 11. 00:52
 4/30 A kérdező kommentje:
Ha hagyom akkor egész hátralevő életemben nem fogok szexelni. Prostikra nincs pénzem más nőnek meg nem kellek maximum csak barátként.
2015. dec. 11. 00:56
 5/30 anonim ***** válasza:
Hú, öregem. Szerintem is hagyd ezt a csajt a vérbe, mert megvan rá az esélye, hogy még a gatyádat is leperli rólad, aztán mehetsz az utcára. Ha veretni akarja magát, próbálkozzon valami befolyásos alaknál, azok már csak unalomból is megtehetik, hogy szarrá alázzanak bárkit. Legalábbis jómagam 95%-ban valami csalafintaságot vélek ebben az ügyben feltételezni.
2015. dec. 11. 01:00
 6/30 anonim ***** válasza:

Hát nemtom... én ilyenbe tudnék belemenni, de hát senki sem egyforma...

Írassatok erről papírt ügyvéd és közjegyző jelenlétében :-D

2015. dec. 11. 01:08
 7/30 anonim ***** válasza:
:OOO
2015. dec. 11. 01:08
 8/30 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy ki le akarja perelni rólad a gatyádat is, vagy csak úgy elmebeteg, hogy az a heppje, hogy az összes férfival ki akar bszni, pl. feljelent, hogy te megverted és megerőszakoltad... annak betrg emberek.
2015. dec. 11. 01:11
 9/30 anonim ***** válasza:

* Vannak beteg emberek...

De én ezt amúgy nem tudom hogy lehet élvezni bármely félnek is.

2015. dec. 11. 01:12
 10/30 anonim ***** válasza:
46%
abban igaza van hogy minden férfi egy nyámnyila kis puhapocs :D
2015. dec. 11. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!