Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Badoo-n miért nem lehet levelet írni?
Nem tudja valaki miért nem lehet már a badoo-n minden felhasználónak levelet írni?
Régen minden felhasználónak tudtam írni, most meg már csak 1-2 tagnak engedi, hogy küldjek levelet.
Mondjuk van egy sejtésem, biztos igénybe kell venni a fizetős szolgáltatást, hogy lehessen bárkinek írni levelet. :)
Nagy valószínűséggel...
Akiknek tudsz írni, azoknak írtál már korábban?
Eddig írni mindenkinek lehetett ingyen.
Szóval már nem mondanám, hogy a badoo annyira ingyenes társkereső, hiszen a legfontosabb részt tették fizetőssé, azt, hogy fel tudd venni a kapcsolatot a másik emberrel. :)
Miért ne lenne használható??
Én gond nélkül használom, nem éreztem még hiányát a befizetésnek. Aki engem tetszikel, azt megtalálom a randik játékban, és ha én is tetszikelem, akkor meg egyenesen az üzengetőbe megy. Illetve ugyan így működik fordítva is. Nekem sokan visszadobják a szívet, aztán indulhat a beszélgetés. Aki meg nem dobja vissza a szívet, úgy sem fog neked írni... Sőt még aki visszadobja se mind... Úgyhogy akiknek nem tudsz írni ingyen, és nem dobják vissza a szívet, semmi esélyed hogy vissza írna valamit is, ha tudnál is írni neki...
Előző vagyok:
Bizonyos fizetős szolgáltatásokat ki is lehet cselezni, például a telefonon lévő badoo alkalmazás mutatja, hogy kik jelöltek kedvencnek. Aki meg tetszikel, általában a látogatók között megtalálod. Fel lehet ismerni az eltorzított képről, hogy róla van-e szó. De ha nincsen a látogatók között, ott van a randik játék ahol ki fog derülni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!