Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes és afeletti pasik, ti hogy néztek egy 20éves
Nőre?
Úgy tekèntek rájuk, mint a többi nőkre.....csak egy darab hús!
2016. jan. 22. 09:04
egy kacsintással és egy finom mosollyal megjegyzem, hogy
helyes csajszi (úgy, hogy hallja!)
2016. jan. 22. 10:56
Most 60 vagyok, de még most is elhiszem.
És udvarolok 1000-rel! Abban nem vagyok biztos hogy a külsőm nagyon vonzó lenne, de a szöveg tetszik a fiatal hölgyeknek is!
F/60
2016. jan. 22. 11:22
Szia kedves kérdező 47/f vagyok, sajnos nekem érthetetlen módon a fiatal csajok jönnek be, tavaly egy 18, most meg egy 20 éves lányba lettem szerelmes. Meg van amúgy mindenem, szép ház, nagy Bmw, fiatalos vagyok, egészséges stb. Sajnos ezeknek a lányoknak inkább fiatalok jönnek be. Ha tehát egy 20 éves lány próbàlna közeledni és tetszik is, biztos hogy összejönnék vele és imádnám, még ha a lányom lehetne akkor is
2016. ápr. 29. 00:07
25/29 anonim válasza:
Utolsó. Nem félsz attól hogy korombeliek lehet hogy csak az anyagiak miatt vannak veled? Egyébként én 21 vagyok de nagyon gyakran lejátszó a gondolattal, hogy mennyire jobb lenne pl egy 35-40 év közöttiek a szex a mi dennapok és minden más. . Persze ha az a 35-40 éves nem néz ki 50nek sok olyan 35 körüli láttam már az utcán hogy muszáj volt megbamulnom és még kell hogy mondjam ,,gusztusosabbak " mint ezek a 18'20 éves izom Gyuri pocs fej gyerekek. Én ha találnék egy olyan pasit én biztos hosszú távra terveznek vele.
21/L
2016. máj. 13. 10:49
Mondanám, hogy csorgó nyállal, de ennél sokkal kulturáltabb és egészségesebb vagyok!
Kölcsönös szimpátia esetén szívesen kezdeményeznék vele beszélgetést, majd akár kapcsolatot is vele!
2016. jún. 4. 18:59
Nem hiszem hogy belemennék egy ilyen kapcsolatba. Nyilván legyezgetné a hiúságomat egy 20 éves lány közeledése, de hosszútávon nem jönnénk ki jól. Nekem 42 évesen max 35-ig visszafelé, de a 38-40 éves kor az optimális.
2016. jún. 4. 19:03
Attól függ hogy néz ki. Nem kor alapján választok. Hiába 20 éves ha hájas a teste, ronda a feje. És tapasztalatom szerint a szép ilyen korú lányoknak egyáltalán nem kell 40-50 éves pasi, max akkor ha nagyon de nagyon gazdag. Ha valami csoda folytán mégis közeledne felém egy 20 éves szép csaj és nem a pénzem miatt, akkor befűzném szexpartnernek.
2016. jún. 4. 19:39
20 éves az még lány, nem nő... nő 30 felett kezdődik. Amúgy nincs ezzel baj bejönnek a 20as szép lányok, csak még kicsit tapasztalatlanok, nem szexre gondolok, hanem kevés az élet tapasztalat.
2016. jún. 5. 16:35
Kapcsolódó kérdések: