Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még a mai világba a pasinál olyan, hogy udvariasság?
Figyelt kérdés
Elvétve találkozom eggyel-eggyel
Mint ma a villamoson
2015. dec. 9. 20:58
11/25 anonim válasza:
Sok ilyen van,na ők azok akiket a nők semmibe vesznek legtöbb esetben.... ennyit erről,mint pl. engem is. Levegőnek néznek,kinevetnek,megaláznak....
24/F
12/25 anonim válasza:
Én úgy gondolom, udvarias vagyok, viszont sajnos azt látom, hogy szinte egyetlen lánynak sincs erre szüksége.
13/25 anonim válasza:
11#
Az nem az udvariasság miatt van
14/25 anonim válasza:
személy szerint annak érzem magam, de csak addig amíg az illetékes hölgyemény megérdemli 19f:)
15/25 anonim válasza:
#14 voltam és a #12nek válaszolnék, sajnos én is így vettem észre, pedig szeretek velük udvarias az az igazság
16/25 anonim válasza:
Nálam van. De olyan elcsszett, degenerált, önző és beképzelt világot élünk, hogyha valakit előre engedek bolt ajtajában, akkor már azt hiszi, hogy azért, mert meg akarom dugni. :-D
18/25 zgyzgy válasza:
Igen, a 90 éves nagyapám, aki a szomszéd repedtsarkú paraszt nyanyának is kezitcsókolommal köszön, és megemeli a kalapját.
19/25 anonim válasza:
Kb annyi mint olyan nő aki nem ku.va...
Valaki egy egész életen át keresi :(
20/25 anonim válasza:
Anyám egész gyerekoromban udvariasságra nevelt, így nekem egy ideig tökéletesen természetes volt, hogy udvariasan viselkedek nem csak a nőkkel, hanem mindenkivel szemben. Azonban az évek során rájöttem arra, hogy hiába vagyok én mindenkivel udvarias, ha cserébe csak a bunkózást kapom. Egy ideje én is úgy vagyok vele, hogy csak azzal vagyok udvarias, aki megérdemli. De nem? Ma is bemegyek a dohányboltba, kis taknyos lányka csámcsog a pult mögött, jöttömre fel sem néz. Köszönök: "Jó napot kívánok!", erre így foghegyről odaveti, hogy (nem viccelek) "Szia! Mit kérsz?" Most akkor erre úgy komolyan mit? "Egy doboz cigit, de szaporán, aranyom, mert felmelegszik a söröm" vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!