Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Háziasság, jokedv, udvariasság, ragaszkodás. Ezek miért hiányoznak a mai 20on éves lányokbol?
1 rossz neveltetést kaptak
2 a média kimosta az emberek agyát
Nem kell ahhoz szakácsnak lenni barátom. :D Én sem vagyok, mégis főzök, mosok, takarítok. :D
Kérdező: egy egy ilyen korszak, világ. RÁjöttek, hogy puncival sok mindent elérhetnek. Mondjuk értelmes férfinél max csak ideig-óráig. A barátnőktől, szülői nyomásra, iskolai, munkahelyi behatások > másik előtt villogni a laza életmóddal mind-mind rátesznek erre a felfogásra.
19 vagyok.
Soha nem főztem még egyedül. DE, most kellett. A szüleim második nászútjukon vannak, és nekem kell főznöm, mosnom a bátyámra, és én takarítok. Soha nem csináltam még ilyet egyedül ezelőtt, de most mégis megy. Tegnap húslevest főztem. És nem nyírtam ki vele a tesóm.
Jókedv? Az van. :D Túl sok is néha.
Udvariasság? Még szerintem én olyan korosztályhoz tartozok, akiket azért a szülők még neveltek. Apukám katona. Szigorban nőttem fel.
Ragaszkodás? A barátaimért ölnék, bár pasim még nem volt. Így ilyen téren ragaszkodni nem tudok.
Nem járok bulikba.
Nem cigizek.
Nem vonzanak a nagy farkak, mert pici teremtés vagyok.
Van pénzem, köszönöm. Nem kell nekem másé.
Mozi? Rohadt drága. SZeretek tilosban járni, így az nCore alap.
A barátnőzést tagadni viszont nem tudom. De nem vagyunk plázázós fajták. Előbb lövetem szivárvány színűre a seggem paintballozás közben, mintsemhogy egy rohadt bevásárlóközpontban járkáljak, mint egy birka.
Ja és SZŰZ VAGYOK! És büszke is vagyok erre. :)
Szóval, 20 éves se vagyok, de mindent ütök, amit csak leírtál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!