Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik hogy tényleg lassan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy tényleg lassan "kabala pasi" vagyok?

Figyelt kérdés

Tudjátok van a "Kabalapasi" c. film. A lényege az, hogy aki lefekszik a kabala pasival belátható időn belül megházasodik,vagy rátalál a szerelem.

Na hát, kezdem úgy érezni hogy megszívtam,mert az összes lány akivel utóbbi 1 évben találkoztam megházasodott vagy boldog párkapcsolatban él. Mindezt közvetlen a velem való együttlét után.

A komoly kapcsolatok elkerülnek, cserébe csak ilyen nőkkel futok össze. Van amit el lehet rontani amiért "rám van írva" hogy ne kezdeményezzen valaki komolyan?

26 éves vagyok, normális munkahellyel, igényes külsővel, precíz, férfias attitűddel.

Létezne a kabalapasi szindróma? :D

2015. dec. 9. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
89%
lehet utánad a nők azt mondták ha a következő pasi normális lesz hozzá megyek nem húzom az időt, és bejött nekik..
2016. jan. 7. 13:24
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
Irj ram:D es kiderul tenyleg kabala pasi vagy-e;)
2016. jan. 23. 22:40
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
hát. én 20 vagyok, eddig nekem nem tűt fel de az a 4-5 csaj akivel eddig dolgom volt már mind komoly kapcsolatban van :D nemááár xD
2016. jan. 23. 23:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak véletlen, de ha mégsem, akkor szívesen letesztelem :D :D :D

26L

2016. máj. 29. 01:17
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 15 éves korom óta voltam ilyen helyzetben pont olyan 26-ig... :D De komolyan... volt akivel kemény egy hétvégét töltöttünk együtt, bejelentette, hogy akkor inkább mégse, aztán nem sokkal rá összejött egy pasival, azóta is együtt vannak... :D

De szerencsére én is megtaláltam azt a nőt akit kerestem, legalábbis most így érzem, közel 2 éve vagyunk együtt, szóval fel a fejjel, van még remény. :D

2016. jún. 23. 18:13
 16/23 A kérdező kommentje:

A 15-ös érdektelen, a 16os érdekes válasz :)

köszi

2016. jún. 23. 19:15
 17/23 A kérdező kommentje:
Törölve lett egy komment!
2016. júl. 16. 13:40
 18/23 anonim ***** válasza:
Ugy erzem akkor nekunk talalkoznunk kellene hogy.....:D talan utanna en is parkapcsolatban elnek...:D
2016. szept. 20. 10:28
 19/23 anonim ***** válasza:
32%

ezen a vonalon amit én tapasztaltam,hogy a nőim utánam jövő pasijai külsőleg a hasonmásaim,de ilyen mulya,puhány kiadások.

egyöntetűen azt mondták rólam ennek annak szakítás után,hogy rossz fiúval soha többet.

ami meg veled van az akkor szokott lenni,ha elsőre bejössz a csajnak,jól meg is dugod,aztán amikor mást is kellene csinálni a nővel mint dugni,akkor rájön a csaj,hogy nem vagy kóser,mert mondjuk irányítható vagy,vagy buta,vagy gyerekes.

2016. szept. 24. 22:22
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Sztem nem, csak beképzeled
2016. szept. 24. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!