Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Állítsatok fontossági sorrendbe: Helyes arc, izmos test, vastag pénztárca, nagy pénisz?!
arc
pénisz
test
tárca
21/l, átlagos anyagi helyzetű, szépnek mondott vidéki főiskolás vagyok
barátom jóképű, 17-18-as farkú, átlagos alkatú és átlagos de inkább szegény anyagi hátterű. 23 éves, nagyon szeretem és egy éve együtt vagyok vele
Helyes arc
vastag pénztárca
izmos test
és nagy pénisze egyáltalán ne legyen, mert úgy sem férne be!
30/nő
Azért itt jó lenne letisztázni nagy farok és pénztárca méretét. Mert itt már 16 cm kuki is nagynak számít valakinek :D
A mai fiúknak tényleg ilyen 13 cm-s tökötök van?
helyes arc
izmos test
nagy pénisz
vastag pénztárca
De ezeket egy férfias személyiség a maga határozottságával és humorosságával simán übereli. :)
31N
Elég nagy hülyeségnek tartom a kérdést, de azért őszintén válaszolok. Sorrendet nem tudok állítani, mivel nem ezen dolgok alapján választok magamnak párt, viszont egyértelműen ki tudom emelni a nagy péniszt, ez nálam kizáró ok. Szűk vagyok és viszonylag rövid a hüvelyem, 15-16 centi felett folyamatosan nyomja a pénisz a méhszájamat... Nem valami élvezetes egyik félnek sem. A többi dolog pedig olyan, hogy nyilván nem kizáró ok, de nem is elvárás. Viszont a túl izmos test zavarna megintcsak, számomra az már taszító.
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!