Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Állítsatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Állítsatok fontossági sorrendbe: Helyes arc, izmos test, vastag pénztárca, nagy pénisz?!

Figyelt kérdés
Kezdjétek a legfontosabbal!

2015. dec. 9. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

arc

pénisz

test

tárca

21/l, átlagos anyagi helyzetű, szépnek mondott vidéki főiskolás vagyok

barátom jóképű, 17-18-as farkú, átlagos alkatú és átlagos de inkább szegény anyagi hátterű. 23 éves, nagyon szeretem és egy éve együtt vagyok vele

2015. dec. 9. 13:57
 12/16 anonim ***** válasza:

Helyes arc

vastag pénztárca

izmos test

és nagy pénisze egyáltalán ne legyen, mert úgy sem férne be!

30/nő

2015. dec. 9. 14:13
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Azért itt jó lenne letisztázni nagy farok és pénztárca méretét. Mert itt már 16 cm kuki is nagynak számít valakinek :D

A mai fiúknak tényleg ilyen 13 cm-s tökötök van?

2015. dec. 9. 14:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

helyes arc

izmos test

nagy pénisz

vastag pénztárca

De ezeket egy férfias személyiség a maga határozottságával és humorosságával simán übereli. :)

31N

2015. dec. 9. 14:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Elég nagy hülyeségnek tartom a kérdést, de azért őszintén válaszolok. Sorrendet nem tudok állítani, mivel nem ezen dolgok alapján választok magamnak párt, viszont egyértelműen ki tudom emelni a nagy péniszt, ez nálam kizáró ok. Szűk vagyok és viszonylag rövid a hüvelyem, 15-16 centi felett folyamatosan nyomja a pénisz a méhszájamat... Nem valami élvezetes egyik félnek sem. A többi dolog pedig olyan, hogy nyilván nem kizáró ok, de nem is elvárás. Viszont a túl izmos test zavarna megintcsak, számomra az már taszító.

21N

2015. dec. 9. 15:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Na majd én...először is gondolom nem akar megöregedni 2015-2016-ban senkivel. Én is nagyn szeretem vagy szerettem a pasim,de ez is elmúik egyszer...helyes arc? Egyszer eljön az idő,mikor megszokják hogy együtt laksz vele,hosszabb ideje vagy vele,akkor már nem borotválkozik...izmos test,nagy pénisz??? Most ez komoly? Eddig 3 dolgot írtam le, de mi van akkor amúgy,ha a pasi jól néz ki kívűlről,de annyira bunkó,mint a segg,már elnézést a kifejezésért... Vastag buxa. Az amúgy is legyen,mert ha vak randira is mész,akkor is a nő az anyagi helyzetedre és az állásodra lesz kíváncsi,és utána jön a többi. Szóval ha nem helyes annyira egy pasi,akkor is lehet vastag buxa,nagy f,sz stb- max nem lesz veled bunkó.... 22/l
2015. dec. 13. 03:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!