Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a párom mit tegyek?
Rohadt szar ez az egész szitu. 42 éves férfi vagyok 11 éve élünk együtt a párommal, aki 32 éves.Egy számomra csinos: derékig érő fekete hajú, 170cm 55kg gyönyörű alma mellek,kék szemek,szolis bőr,iszonyat szép punci stb...tulajdonképpen minden férfi bevállalná az ismeretségi körömben. De nem indít már be...de emberileg a full full full nekem találták ki. A kapcsolatunkban mindig tudja hogy mikor hogy kell viselkedni nagyon toleráns. Egy apró kis hülye példa.: péntekenként haveros este van, ilyenkor erezd el a hajam van.Legutóbb ő segített a taxiból kiszállni mert olyan részeg voltam. Bevitt,megetettet mindezt hangsúlyozom h hajnalba és egy szót sem szólt,nem volt ugatás még másnap se.De ez az ordenáré berúgás ritkán fordul elő, nem minden pénteken.
Írhatnék még ezer olyan tulajdonságát ami extra jó.Minden férfinak ilyen nőt kivánok mint ő. Támogat az élet minden területén, hűséges és nagyon de nagyon szeret,egy igazi parti arc,viccelődős,cefetűl laza.Napi szinten tud megnevettetni. Minden de szó szerint mindent meg kapok tőle az életben na meg az ágyban egyaránt.Tegnap mikor haza értem egy ultra szexi fehérneműben várt..így nem volt gond de ezt nem lehet mindennap csinálni. Tulajdonképpen ha nincs ilyen eset én nem közeledek max hetente egyszer akkor is legtöbb esetben magamra erőltetem hogy majd menet közben úgyis beindulok. Rettegek h egyszer egy ilyen alkalommal csütörtököt mondok és a férfi mivoltomat a földbe döngöli a szitu. És onnantól minden alkalommal eszembe jutna és csak arra gondolnék h jaj csak álljon fel. Így én nem tudok szeretkezni..!!! Életem értelme a nő és hangsúlyozom hogy csinos is. Nemegyszer próbálkoztam más nőkkel igaz nem mentem el odáig.. de alig fértem a gatyámba. Ennek ellenére a Barátom javaslatára mentem el egy tesztoszteron vizsgálatra: Nálam minden ok. Tehát: párom csinos, okos és hozzám való és a legértékesebb nő a világon. Mégis mikor meztelenül látom a bomba testét (sportol is)olyan mintha a tesóm lenne és nem indul meg bennem semmi. Csak előjáték közben de inkább úgy fogalmaznék h nagy nehezen tudok beindulni. A párom még nem kezdi vágni mert (színészkedem hogy minden ok)hogy mi a szitu, de rettegek hogy levágja, rossz esetben majd magát hibáztatja és fájdalmat okozok neki. Amit nem akarok SOHA. Szerep játékok,szexuális segédeszközökkel kapcsolatban ne is írjatok mindben volt részem.És hogy tovább menjek babát szeretne a csajszi tőlem. 32 éves ebből 11-et húzott le velem érthető...Elhagyni SOHA nem fogom! Ötletek?
Kedves Válaszolók. órák óta forgolódom az ágyban gondolkozom a írásokon. Szerintem ha a megoldást nem is de az okot megtaláltam és le tudom vezetni...
Alapból feszülten állok a szexhez mert nincs kedvem és magamra erőltetem.Így azért nem egyszerű nagyokat produkálni...lehet hogy olyan általánossá vált ez a negatív érzés hogy akkor is ezt érzem amikor meg tökjó lenne az aktus. Nekem max heti egy szex elegendő lenne.
A másik hogy eltűnt az a erotikus,szexuális kisugárzás a feleségemből illetve valószínű inkább h én nem érzem. Mint ahogy a húgomnál se érezném akármilyen csinos h megd.gnám. Vagy egy guminőse hozna lázba Ez utóbbi két hülye hasonlattal tudnom érzékeltetni hogy mire gondolok, mit érzek. Tehát nem lehet hogy Így összegezni tudtam a problémámat lenne valami megoldás?
Pont, hogy nagyon jól teszi, hogy idegenekkel tárgyalja ki. Ha elmondja a feleségének, az nem a megoldás felé viszi, hanem a probléma végleges elmérgesedése felé. Meg kéne már érteni felnőtt embereknek, hogy nem generálisan igaz egy párkapcsolatban, hogy mindig mindent mondj el, és mindig mindenben totálisan őszintének kell lenni. Van, hogy az őszinteség nem oda vezet, ahova akarod, hanem totálisan más irányba, mert olyan be nem gyógyuló sebeket okozol vele a másiknak, hog soha többé nem lesz olyan a kapcsolatotok, mint előtte. Márpedig itt ez a cél.
Ezért kell ilyesmit másokkal megbeszélni. Legalábbis első körben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!