Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a párom mit tegyek?
Rohadt szar ez az egész szitu. 42 éves férfi vagyok 11 éve élünk együtt a párommal, aki 32 éves.Egy számomra csinos: derékig érő fekete hajú, 170cm 55kg gyönyörű alma mellek,kék szemek,szolis bőr,iszonyat szép punci stb...tulajdonképpen minden férfi bevállalná az ismeretségi körömben. De nem indít már be...de emberileg a full full full nekem találták ki. A kapcsolatunkban mindig tudja hogy mikor hogy kell viselkedni nagyon toleráns. Egy apró kis hülye példa.: péntekenként haveros este van, ilyenkor erezd el a hajam van.Legutóbb ő segített a taxiból kiszállni mert olyan részeg voltam. Bevitt,megetettet mindezt hangsúlyozom h hajnalba és egy szót sem szólt,nem volt ugatás még másnap se.De ez az ordenáré berúgás ritkán fordul elő, nem minden pénteken.
Írhatnék még ezer olyan tulajdonságát ami extra jó.Minden férfinak ilyen nőt kivánok mint ő. Támogat az élet minden területén, hűséges és nagyon de nagyon szeret,egy igazi parti arc,viccelődős,cefetűl laza.Napi szinten tud megnevettetni. Minden de szó szerint mindent meg kapok tőle az életben na meg az ágyban egyaránt.Tegnap mikor haza értem egy ultra szexi fehérneműben várt..így nem volt gond de ezt nem lehet mindennap csinálni. Tulajdonképpen ha nincs ilyen eset én nem közeledek max hetente egyszer akkor is legtöbb esetben magamra erőltetem hogy majd menet közben úgyis beindulok. Rettegek h egyszer egy ilyen alkalommal csütörtököt mondok és a férfi mivoltomat a földbe döngöli a szitu. És onnantól minden alkalommal eszembe jutna és csak arra gondolnék h jaj csak álljon fel. Így én nem tudok szeretkezni..!!! Életem értelme a nő és hangsúlyozom hogy csinos is. Nemegyszer próbálkoztam más nőkkel igaz nem mentem el odáig.. de alig fértem a gatyámba. Ennek ellenére a Barátom javaslatára mentem el egy tesztoszteron vizsgálatra: Nálam minden ok. Tehát: párom csinos, okos és hozzám való és a legértékesebb nő a világon. Mégis mikor meztelenül látom a bomba testét (sportol is)olyan mintha a tesóm lenne és nem indul meg bennem semmi. Csak előjáték közben de inkább úgy fogalmaznék h nagy nehezen tudok beindulni. A párom még nem kezdi vágni mert (színészkedem hogy minden ok)hogy mi a szitu, de rettegek hogy levágja, rossz esetben majd magát hibáztatja és fájdalmat okozok neki. Amit nem akarok SOHA. Szerep játékok,szexuális segédeszközökkel kapcsolatban ne is írjatok mindben volt részem.És hogy tovább menjek babát szeretne a csajszi tőlem. 32 éves ebből 11-et húzott le velem érthető...Elhagyni SOHA nem fogom! Ötletek?
Az a bajod, hogy túl rendes veled a nőd. Ha hideg-rideg lenne, a heti egy kezdeményezésedet is elhajtaná, akkor bezzeg futnál utána, mint mamika a busz után... Még akkor is, ha fele ilyen szép a csaj.
Ez a vadászösztön, vagy mi a franc. Én ezért sem akarok hosszútávú kapcsolatot, mert én ezt nem tudom megadni a pasiknak, mert vannak vágyaim, mint a te nődnek...
Mit tegyél? Hát dugj félre, mást úgysem tudsz, ha szakítani nem akarsz. De akkor legalább diszkréten tedd!
Igaz nem ebben a témában de ez a második kérdésem amit itt felteszek. Nem gondoltam h ennyi normális ember véleményét tudom olvasni, az első kérdésemre csak idióta válaszokat kaptam. Szóval azt írjátok h dugjak félre tudom h egy "megoldás" lehet de akkor még kevésbé fogom kívánni a párom. Ha így is gondot okoz vele a szex akkor ha kicsavarva jövök haza mitől lenne jobb?
Kérdés volt még h kivánok e más nőt, igen leírtam h többször próbálkoztam nőknél de nem mentem el a konkrét szexig viszont majd szétdurrantam lent. Nálam nincs libidó gond ez biztos. Javasoltatok még h forduljak szakemberhez. Gondoltam már erre én is igaz nem tudom ha kidumálom magamból a sztorit mit tud mondani amitől kívánatosabbnak fogom látni a feleségem. Mondtátok h a heti egy szex tök jó mert másnál ennyi sincs.Ez a gyakoriság csak azért van mert magamra erőltetem....konkrétan az előjáték alatt fantáziálnom kell más nőkről h beinduljak.
Írtátok még h kapuzárási pánik. Lehet h én nem tudom a szó értelmét, de nálam ez azt jelenti h be akar a férfi minden nőt fedezni,habzsolni kezdi az életet a külsejére több figyelmet fordít mint előtte. Nálam ha én gondolom helyesen a kapuzárási pánik szó értelmét ez nem áll fenn.
Én csak őszintén, nem magamra erőltetve szeretnék szeretkezni a feleségemmel.
Hát ja, ez szerintem se a kapuzárási pánik, én nem is írtam. Én se látom, hogy a megöregedéstől való páni félelmedben most hirtelen nőket tűzöl egymás után a f..szodra.
Amúgy milyen durva, én meg (hasonló cipőben, mint te) nyilván a te feleségedet azonnal izomból meghágnám, ahogy így leírtad. Ilyen faramuci az élet.
14-esnek: ezzel én is így lennék ha nem 11 éve lenne a párom. Simán mikor kirittyenti magát végigmérem hogy milyen csinos és ha nem ő lenne a feleségem de szét pumpálnám...viszont ez az érzés addig tart amíg legépeltem ezt a szöveget.Már arra is gondoltam h elmondom valahogy burkoltan neki h mi a szitu.De szerintem ezt nem lehet úgy előadni h ne sérüljön a lelke,önérzete stb.Mindegy valamit majd kitalálok. De az biztos h én nem fogok pirulákat szedni.Tűkőrbe se tudnék nézni utána.
Köszönöm a válaszokat!!!
Hú, ez sz*r helyzet. Régen kívántad, nem? Mikor változott meg ez? Mitől? Már más típusú nőkre buksz?
Én 31 éves (nő) vagyok, a párom 40 éves. Nyolc éve nyúzzuk egymást, de én tuti lelépnék mellőle, ha már ennyire nem kívánna. Pedig nálunk már gyerek is van. Szerencsére nálunk tombolnak a hormonok. Viszont a nyolc év alatt nekem azért változott az ízlésem a férfiak terén... Próbálom terelni a páromat finoman arra, veszi is az adást, nem is zavarja. Én is óriásit változtam az együtt töltött évek alatt. Külsőre is (pozitív irányba), gondolkodásmódban is (ez már nem pozitív a párom szemszögéből, de nem nagyon reklámozom előtte). Szerencsére így is kellettem/kellek neki.
Nálatok nem voltak ilyenek? Nem változtatok meg? Nem változott meg neked is az ízlésed a nők terén?
A párodnál minden rendben van hormonálisan? Fogamzásgátlót szed-e? Nálunk volt időm megfigyelni, hogy a szexuális vágyunk a ciklusomhoz igazodik. A párom közeledései tökéletesen mutatják, mikor vagyok termékeny. :) (Úgy vettem észre, hogy ez neki nem tűnik fel, illúzióromboló meg nem akarok lenni, mert ő nem annyira természettudományos beállítottságú, mint én, úgyhogy nem hívtam még fel erre a figyelmét. :))
én sokkal fiatalabb vagyok nálad de félek és szomorú vagyok hogy egyszer itt is ez lesz. Már most is jobban izgatnak az idegen lányok, és ha a barátnőm van meztelenül akkor annyira nem vadulok meg, csak előjátékkal én is (úgy viszont nincs gond). Kb 2 naponta megy a szex..
Múltkor annyit fantáziáltam más csajokról hogy teljesen felforrt a vérem pfff
jól tudod az ember nem monogám élete végéig, hanem csak 2-7 évig kb. Kinél hogy. A lényeg viszont hogy én sem szeretném elveszíteni a lelkitársamat :( Remélem sokáig együtt maradunk.
Valamit mindenképpen tenned kell, ha jelenleg nem vagy boldog, viszont ha teszel valamit lehet hogy még ennyire sem leszel az. Borzasztó, részvétem.
Huu jó sok kérdést tettetek fel.
Nekem az olyan típusú nők az ideáljaim mint ő. Fekete hosszú haj,vékony és nőies. Nem érzem h változtam volna ez mindig is így volt.
Kb.két éve hogy nem tudom adni magam az ágyban rendesen.
Ő is én is változtunk 11 év az 11 év..de nem akar megváltoztatni semmi téren, én se őt.A külseje csak szebb lett az évek alatt..Nekem lett egy kis hasam de nem firtatja, és mivel gyereket szeretne szülni nekem azt gondolom h elégedett lehet velem.
Páromnál minden rendben van hormonálisan,gyógyszert is szed fogamzásgátlóra értem.
Mivel 32 éves nagyon időszerű lenne h szüljőn nem húzhatom tovább az idejét...DE bele gondolni se merek mi lenne velem szexuálisan ha netalán a terhesség után eltorzulna a kis teste....tudom h dobnom kéne de nem fogom. Ö szeret és érdektelenül, én dettó. Kocsog ez az élet nem? Minden ok erre egy ilyen dolog adódik.Lehet h nekem kéne lehúzni magam a klotyón.Bomba nőm van minden téren, én meg itt rinyálok. Kicsit talán vigasztal h ezzel nem vagyok egyedül de ez a tény a problémámon nem segít.
Boldog vagyok mellette csak ne kéne ennyiszer szexelnünk. 32 éves kívánja ill kíván.
Ha nem teljesítek nyilván előbb utóbb nem lesz jó vége.
Bízom benne vakon, de akkor is ott motoszkál a kisördög a fülem mögött..h ne legyen kielégítetlen mert az nem jó.
Lehet, hogyha szül és változik a teste, az pont jót fog tenni! Tudod, nem mindig ugyanaz...
Szóval ne rinyálj. Az embernek mindig kell kompromisszumokat kötnie, 42 éves vagy, apád ilyenkor már kb. nagypapa lehetett, te meg sehol... nem beszélve az asszonyodról, akinek tényleg nem húzhatod tovább az idejét, tudod, nagyon nagy k.öcsögség lenne, ha mondjuk 2-3 év múlva magára hagynád, kölyök nélkül, az óra meg ketyeg...
Eleve nem értem, hogy eddig miért nem vállaltatok gyereket... Akkor legalább lenne valami célja az együttléteteknek, nem csak a d.u.g.ás, amit jóhogy meg lehet unni! Lehet, hogy a te asszonyod is szívesen kipróbálna mást, de ő is józan ésszel tudja, hogy te vagy neki a lehető legjobb!
De ha megrettensz 42 éves férfi létedre az apaságtól, akkor meg inkább hagyd el, de még most, hogy legyen neki esélye másra. 1-2 év, míg kihever téged, még 1-2 év, míg új pasit talál, akivel lehet tervezni... 34-36 év. Gondolj rá.
Én egyébként bevállalnám a kölyköt a helyedben! Legalább máshogy szemlélnél pár dolgot. Pl. azt, hogy nem az a legnagyobb világvége, ha 11 év után nem akarsz mindennap d.u.gni, legalábbis nem ugyanazzal. Ha ez meg ennyire nagy szenvedés neked, tényleg dugj félre... Nincs ebben semmi, használj kotont, új nőt ne csapd be, és tartsd a szád. Állítólag sokszor az otthoni szexet is jobban kívánják egy ilyen külső élmény után... amúgy meg vak is látja, hogy erre vágysz, 11 év monogámia után. :)
Ja és majd ha szül a feleséged, hátha kevésbé fog kívánni. Vagy ha meg akarod gyorsítani a folyamatot, hízz el, növessz borostát és növeszd le a hajad, fürödj ritkábban, és lepd meg szakadt mackóban. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!