Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom a párom mit tegyek?
Rohadt szar ez az egész szitu. 42 éves férfi vagyok 11 éve élünk együtt a párommal, aki 32 éves.Egy számomra csinos: derékig érő fekete hajú, 170cm 55kg gyönyörű alma mellek,kék szemek,szolis bőr,iszonyat szép punci stb...tulajdonképpen minden férfi bevállalná az ismeretségi körömben. De nem indít már be...de emberileg a full full full nekem találták ki. A kapcsolatunkban mindig tudja hogy mikor hogy kell viselkedni nagyon toleráns. Egy apró kis hülye példa.: péntekenként haveros este van, ilyenkor erezd el a hajam van.Legutóbb ő segített a taxiból kiszállni mert olyan részeg voltam. Bevitt,megetettet mindezt hangsúlyozom h hajnalba és egy szót sem szólt,nem volt ugatás még másnap se.De ez az ordenáré berúgás ritkán fordul elő, nem minden pénteken.
Írhatnék még ezer olyan tulajdonságát ami extra jó.Minden férfinak ilyen nőt kivánok mint ő. Támogat az élet minden területén, hűséges és nagyon de nagyon szeret,egy igazi parti arc,viccelődős,cefetűl laza.Napi szinten tud megnevettetni. Minden de szó szerint mindent meg kapok tőle az életben na meg az ágyban egyaránt.Tegnap mikor haza értem egy ultra szexi fehérneműben várt..így nem volt gond de ezt nem lehet mindennap csinálni. Tulajdonképpen ha nincs ilyen eset én nem közeledek max hetente egyszer akkor is legtöbb esetben magamra erőltetem hogy majd menet közben úgyis beindulok. Rettegek h egyszer egy ilyen alkalommal csütörtököt mondok és a férfi mivoltomat a földbe döngöli a szitu. És onnantól minden alkalommal eszembe jutna és csak arra gondolnék h jaj csak álljon fel. Így én nem tudok szeretkezni..!!! Életem értelme a nő és hangsúlyozom hogy csinos is. Nemegyszer próbálkoztam más nőkkel igaz nem mentem el odáig.. de alig fértem a gatyámba. Ennek ellenére a Barátom javaslatára mentem el egy tesztoszteron vizsgálatra: Nálam minden ok. Tehát: párom csinos, okos és hozzám való és a legértékesebb nő a világon. Mégis mikor meztelenül látom a bomba testét (sportol is)olyan mintha a tesóm lenne és nem indul meg bennem semmi. Csak előjáték közben de inkább úgy fogalmaznék h nagy nehezen tudok beindulni. A párom még nem kezdi vágni mert (színészkedem hogy minden ok)hogy mi a szitu, de rettegek hogy levágja, rossz esetben majd magát hibáztatja és fájdalmat okozok neki. Amit nem akarok SOHA. Szerep játékok,szexuális segédeszközökkel kapcsolatban ne is írjatok mindben volt részem.És hogy tovább menjek babát szeretne a csajszi tőlem. 32 éves ebből 11-et húzott le velem érthető...Elhagyni SOHA nem fogom! Ötletek?
De ezelőtt nem volt ilyen gond? Mikor kezdődött ez a dolog?
Egyebkent szerintem ez teljesen normalis,egy idő után a hazastarsak közt elillan a szerelem,megunják egymast,idegesitik egymast vagy egymas agyara mennek. Szóval ez még a jobbik eset,hogy már csak szexualisan nem izgat téged a feleseged,mert viszont még mindig tiszteled es szereted.
Más nők vonzanak szexualisan? Milyen nők vonzanak(marmint miben különböznek a felesegedtol)?
Tudod, a legjobb nőt is unja valaki. :(
Szerintem ez minden hosszútávú kapcsolatban előjön előbb-utóbb. Fogadd el, ez az élet rendje. Annyira ne legyél elszonytolodva, mert 11 év után heti egy szex nagyon is szép teljesítmény, a legtöbb párt messze túlszárnyaljátok ezzel a mennyiséggel.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket, hátha segít valamennyit.
Szerintem te még tényleg istenes helyzetben vagy.
Nálunk is ugyanez a szitu, csak mi még mindössze hét évnél járunk, és az is tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy az én csajom abszolút nem is kezdeményez, nem kívánja a szexet, szóval, ha rajta múlna, félévente lenne egy. Én meg meguntam, hogy mindig én erőltessem, és be is tett a szexuális hajlandóságomnak vele, hogy nem kíván mint fèrfit, illetve magát a szexet. De ő még energiát se tesz bele.
Pedig a kapcsolatunk eleje azt mutatta, hogy olyan kúráscentrikus lesz az életünk, hogy a tököm a bokámat veri majd. Annyit, úgy és olyan helyeken csináltuk. És az én csajom is nagyon szép nő.
Egyébként igen, ez minden párkapcsolat dilemmája, a megszokás, de mai fejjel azt mondom, hogy ezt el kell fogadni a szép együttélésért, azért cserèbe, hogy megtaláltad a másik feled, életed társát. Más kérdés, hogy az ember alapvetően nem monogám (most hagyjuk a vallási és erkölcsi megközelítést, ez szexuálpszichológiai és biológiai tudományos tény, mi nem arra vagyunk programozva, mint csomó madárfaj), szóval érthető a gond. De, ha elhagynád, nagyon ráfizetnél, erre gyorsan rà is jönnél.
Megoldás: szexpartner vagy fizetős lány, az levezeti az ilyetén feles energiákat. Csak arra kell vigyázni, szerelem ne legyen belőle, mert akkor az már tényleg annak a jele lenne, hogy ki kell szàllni a kapcsolatodból.
41F
Ja, és az én párom (szintén 11 évvel fiatalabb) még gyereket se akar. És annyi a gondunk-bajunk több mint egy éve folyamatosan, hogy egyébként is próbára tette a kapcsolatunkat. De nem akarom veszni hagyni, küzdök érte is és a közös életünkért, amit felépítettünk.
Nem akarom nulláról kezdeni, az sem járja, hogy 7-10 évente kidobj egy életet, és újratelepítsd a programot, nem csinálhatod 60 meg 70 évesen is. Akkor már inkább egy frissítés és újraindítás.
Lehet ezt picsogasnak felfogni, ha olyan életképtelen vagy, hogy meg nem volt par hónaposnal több kapcsolatod.
Valamilyen szinten ez a modern társadalom egyik rákfenéje, régen a szexualitás nem volt ennyire hangsúlyos mint ma. Igy nincs erre egy példa, hogyan lehet egy hanyatló vágyat ujra feléleszteni, mert a szeretet kialudhat es ujra megtudod gyújtani, a szexuális vagy ha elillan, azt nem fogod tudni ujracsiholni, max csak szikrak pattannak ki. A cikk egy nesze semmi fogd meg jól volt, de ebből is látszik, mennyire nem lehet ebben a témakörben jo tanácsot adni. Eddig olvassak el a többiek.
Íme a privát véleményem, vagy amit en tennék. Dugj félre, ne rendszeresen csak akkor mikor úgy érzed muszáj, az ad egy olyan loketet amivel tovább tudsz működni. Ezt a nőt en sem engedném el. Lehet itt papolni a szeretet igy meg úgy, minket nagyapám kvrvahsjszolo volt, meg el sem titkolták a nagyanyáim elől. Apám hűséges volt, de cserébe heti hét nap dolgozik reggeltől estig, amikor meg leülne pihenni, csak kesereg milyen sz@r az élet. Valljátok gyereket, azzal az ő tüze is lejjebb fog menni. Ha elmondod, az elején jo lesz a lelkiismeretednek de ennyi, megoldódni nem fog a dolog es válás lesz belőle. Ha rész megoldást akarsz az pedig a bogyó, de ezt en nem vállalnám be.
olvasom ezeket 21 éves csajként, és egyre jobban elkeseredek :D
lehetek akármilyen, próbálkozhatok akárhogy, de 8-10 év után úgyis rám fognak unni, nem fognak kívánni.. vagy én fogom ezt érezni..
csodás kilátások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!