Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsináljam vagy szakítani fog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsináljam vagy szakítani fog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom álandóan nyalni akarja a puncimat. Volt, hogy épp munkába indultam, de ő elkapott és még a nappaliban gyorsan kinyalt. Eleinte tetszett a dolog, de lassan kezd beteges lenni. Próbáltam vele beszélni, de nem változott semmi. Arra gondoltam, hogy legközelebb amikor nyal akkor odafingok, hogy hátha akkor megundorodik és békén hagy. Viszont félek, hogy annyira nem tetszik majd neki, hogy elhagy. Szerintetek?

2015. dec. 8. 21:58
1 2 3
 21/28 opened paradise ***** válasza:
Elég ha befogod az orrát.
2015. dec. 8. 22:23
 22/28 anonim ***** válasza:
de lehet a szellentés is izgatja
2015. dec. 8. 22:23
 23/28 opened paradise ***** válasza:
Elég ha befogod az orrát.
2015. dec. 8. 22:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
A poén az lenne, ha miután megcsináltad, előbb lefagyna, majd látnád, hogy könnycsepp gyűlik a szenében és remegő hangon mondaná, hogy "végre, már azt hittem nem találok olyan lányt, aki ezt megteszi nekem". :D
2015. dec. 8. 22:42
 25/28 anonim ***** válasza:
Jó taktika :D
2015. dec. 8. 23:17
 26/28 anonim ***** válasza:
Istenem hat ez nagyon nagy XD csaj azt nem ertem hogy tudja megcsinalni akaratod ellenére?
2015. dec. 9. 12:41
 27/28 anonim ***** válasza:
Ja, mi lesz ha izgatja, h odapukizol a kakilóddal az orrmánya alá? :)
2015. dec. 9. 13:52
 28/28 anonim ***** válasza:
Van szád, és mondd meg neki, hogy ne csinálja! Mert neked ez nem tetszik!
2015. dec. 11. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!