Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megcsináljam vagy szakítani fog?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsináljam vagy szakítani fog?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy a párom álandóan nyalni akarja a puncimat. Volt, hogy épp munkába indultam, de ő elkapott és még a nappaliban gyorsan kinyalt. Eleinte tetszett a dolog, de lassan kezd beteges lenni. Próbáltam vele beszélni, de nem változott semmi. Arra gondoltam, hogy legközelebb amikor nyal akkor odafingok, hogy hátha akkor megundorodik és békén hagy. Viszont félek, hogy annyira nem tetszik majd neki, hogy elhagy. Szerintetek?

2015. dec. 8. 21:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
91%

:D hát ha te nyalás közben bírsz fingani!!!! :D

Akkor ne hagyd ki szerintem! :P

2015. dec. 8. 22:09
 12/28 anonim ***** válasza:
93%

:D

Hatalmas! :D

Nem hinném hogy, pont akkor jönne rád a puki. De ha erőlteted, darabos lesz a fing, aztán biztosan alábbhagy az érdeklődése a nyalással kapcsolatban. :D

2015. dec. 8. 22:10
 13/28 anonim ***** válasza:
68%
Én örülök, hogy feldobtad az estémet!:D
2015. dec. 8. 22:11
 14/28 A kérdező kommentje:
Azért nem bolondultam meg :D tudok, ha olyat eszek.. Csak félek, hogy nagyon ideges lesz :(
2015. dec. 8. 22:11
 15/28 A kérdező kommentje:
Azért besz*rni nem szeretnék :D ezt leszámítva szeretem a párom, nem akarom, hogy megundorodjon
2015. dec. 8. 22:12
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg.Hogy a nyalást pisilés utánra időzítse! Így legalább spóroltok a wc papírral is! Ezt komolyan írtam.Hasznos,praktikus,kellemes egyben. 3in1
2015. dec. 8. 22:15
 17/28 A kérdező kommentje:
Persze, akkor pasi helyett lesz egy sokszor felhasználnató wc papír gurigám :D
2015. dec. 8. 22:17
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

És mi van, ha változatosság kedvéért, te lököd le az ágyra, és lovagolod meg?

Nem tudom, én egyszer fejbe rúgtam a párom emiatt, nem direkt volt, csak annyit csinálta, hogy már undorodtam a dologtól.

2015. dec. 8. 22:18
 19/28 anonim ***** válasza:

Ha a mai világban már mindent okosnak hívnak?

Így legalább elmondhatod, hogy van egy okos popsi törlőd!:)

2015. dec. 8. 22:21
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy hogy lehet az, hogy ha te nem akarsz valamit akkor ő csak úgy megcsinálja. Van két lábad, van két kezed, fogod magad és elhárítod, elmész, mondod neki hogy most nem köszi. Ha nem érti meg és ennek ellenére fizikai erőfölényt kihasználva teszi meg, akkor az nemi erőszaknak minősül azaz a legkevesebb ha te szakítasz vele és nem jelented fel stb.
2015. dec. 8. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!