Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok titeket melyik szemszín...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket melyik szemszín+tekintet indít be jobban? 19/F (zöld)

Figyelt kérdés

2015. dec. 8. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Barna
2015. dec. 8. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Kék szem párti vagyok, de a zölddel is ki tudnék békülni ill. egy barna szempárért se utasítanék vissza senkit. :)
2015. dec. 8. 21:06
 3/7 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Királykék vagy sötétzöld, esetleg világosbarna.. De a sötétbarnával nem vagyok kibékülve.. (Mert nekem is olyan és nem tetszik. :P)

16 vagyok.

2015. dec. 8. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Kék szem párti vagyok*-* de igazából ha "szépen tud nézni vele" akkor nem számít a színe :)
2015. dec. 8. 22:04
 5/7 anonim ***** válasza:

A zölddel nagyon szexin lehet nézni, szerintem az tök jó. :D

A barnát is szeretem, mert olyan biztonságérzést ad.

A kék pedig gyönyörű, de eddig mindig rossz tapasztalatom volt kékszeműekkel. :D Pedig úgy el lehet veszni a kék szemekben.. :)

2015. dec. 8. 22:16
 6/7 notabarbie válasza:
En imadom ha egy sracnak mely barna, sotet barna vagy karamell barna a szeme :) igazabol mindegy milyen barna csak barna legyen. A lenyeg az hogy jo melyen bele tudjon nezni a szemembe. nem szeretem a kekszemu fiukat. olyan kisfiusak szerintem . 16/l
2015. dec. 8. 23:09
 7/7 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Hát most ellentmondok magamnak.. :D

A sötétbarna szem is tud olykor nagyon vonzó lenni. Tavaly egy sráccal a tengeren szemeztünk és nagyon be voltam csavarodva tőle,hisz annyira csábítóan nézett velük.. Csak az volt a bibi, hogy anyuék a közelbe voltak valamerre. :P

Azután mintha elvesztettem volna az eszem, mindent össze-vissza csináltam, mondtam.. xD

Este meg vele álmodtam..

Lehet, hogy ciki, de onnantól kezdve csak a sötétbarna szemeire emlékszem.. :S (Hisz másra nem is figyeltem fel xD)

Szóval egyetértek az előző válaszolóval, aki azt írta, hogy mindegy milyen a színe, csak "nézni tudjon vele.."

(Tapasztalatból is mondhatom :D)

2015. dec. 9. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!