Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő beszélgetés közben a pasi szeméről egy-egy pillanatra rátekint a szájára az mit jelent?
Ez feltétlen jelenthet szexuális vonzalmat, vagy pedig a pasi feszültebb állapotában tarthatja kissé furán a száját is, és ezért néz többször oda a párja?
Lehet érdekes teóriát vetettem fel. Szóval a lényeg nálatok ez mit jelent csajok / nők?
Köszi előre is!
29/F
Ne kérdezz rá, mert hülyének fog nézni! :D
Egyébként én meg pont azt olvastam, hogy amikor a két szem és a száj közti háromszöget írja le a másik fél tekintete, akkor az a vonzalom jele, mert egyrészt odafigyel, másrészt szívesen megcsókolná. Mondjuk lehet, hogy nagy baromság, nem a leghitelesebb helyen olvastam, arról nem is beszélve, hogy én is szoktam mások száját is nézni annak ellenére, hogy nem csókolóznék vele. :D
Inkább próbálj közeledni felé, hívd el valahova, aztán majd egyéb reakcióiból meglátod, hogy mi a helyzet...
A páromét én is szoktam, de mondtam is neki, hogy miért teszem, nem hagytam úgymond dilemmában.
Sokszor mosolyog is mikor észreveszi.
Mivel a kommunikáció a célra vezető, így tedd azt.
N
Ő a barátnőd? Akkor visszavonom az előző állításom! Bocsi, csak nem vettem először észre a "ezért néz többször oda a PÁRJA-részt", már fáradt vagyok. :D
Ez esetben tényleg kérdezd meg tőle őszintén, egy kapcsolat alapja a kommunikáció!!
Ha nagyon figyelek arra, amit valaki mond, én is inkább a száját nézem. Nálam ennek semmi köze a vonzalomhoz, inkább a koncentrációhoz.
Mondjuk Novodomszky Évánál (megvan még valakinek? M1 hiradóban volt bemondónő régebben) nem a figyelem miatt nem tudtam levenni a szemem a szájáról. Hihetetlenül erotikusan artikulált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!