Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ekkora baj, hogy 22...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora baj, hogy 22 évesen (! ) párkapcsolat nélkül vesztettem el a szüzességem?

Figyelt kérdés
Anyuval nem vagyunk olyan viszonyban, hogy megbeszélünk mindent, nem véletlenül. A nőgyógyász buktatott le, azzal, hogy a vizsgálatom eredményét anyának adta oda. Ezek után, mivel nyilvánvalóan nincs pasim, megkérdezte, hogy mi történt. Elmondtam, hogy úgy hozta a helyzet, hogy választás elé kerültem, és éreztem, itt az idő. A témát ezzel lezártnak tekintettem, de anya azóta állandóan felhozza, hogy egész életemben erre fogok emlékezni. Miért nem tudtam vele várni, hogy kapcsolatban történjen meg. Meg hogy a fiú ezt fogja mesélni fűnek-fának. És egyébként is az egészet nagyon meg fogom bánni. Eddig biztos voltam magamban, de mivel nagyon tisztelem anyát, bánt, hogy ilyeneket mond, mert rossz embernek érzem magam. Mondtam, hogy mások 15-16 évesen vesztették el, és ilyenkor rég nincsenek együtt a pasijukkal. Mivel vagyok én most rosszabb helyzetben?

2015. dec. 7. 21:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy anyád kóros fax irigysében szenved mert neki nem jut a jóból, vagy most jött rá, hogy már ő is öregszik és nem olyan jó nő mint húsz éve ezért konkurenciát kát benned.
2015. dec. 8. 04:49
 22/27 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó és utolsó előtti!

Anya mindig hatással lesz az életemre, mert ő az édesanyám, és igenis adni fogok a véleményére, legyek 25-30 vagy 50.

Ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, és 25 éve boldog házasságban él apuval. Nem hinném, hogy bármi gond lenne a szexuális életükkel.

2015. dec. 8. 09:21
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
Értem. Az egy dolog, higy adsz a véleményére, az meg egy másik, hogy teljesen alá vered magad neki. Persze van aki nem akar elszakadni és felnőni.
2015. dec. 8. 10:37
 24/27 A kérdező kommentje:
Nem verem alá magam neki. Bár úgy érzem, felesleges neked magyarázkodnom. Csak azért, mert adok a szüleim véleményére nem hiszem, hogy azt jelenti, hogy nem akarnék felnőni.
2015. dec. 9. 11:27
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Természetes, hogy érdekel az édesanyád véleménye. Ne is vedd figyelembe az itt ezen pörgő kommentelőket. A család az örök viszonyítási pont és teljesen megértem, hogy számít az, amit anyukád mond, ez normális. Ha egy összetartó családról van szó, akkor ez mindig így lesz. Én is odafigyelek arra, amit az anyukám mond, max nem értek vele egyet, és össze ütközünk, mert ez is normális. Csak máshogy látjuk a világot és félt, mert a lánya vagyok és leszek örökre. Az idő mindent megold.

Lehet hogy nem jó példa, de például tesóm ugyan ezt kapta otthon mint te most, csak egy tetoválás miatt. Anukám szövege nagyon hasonló volt, csak én nem tudtam tovább hallgatni és megmondtam anyunak, hogy jó lenne, ha túllépne ezen, mert változtatni már nem lehet. Ő még morgott egy hétig, aztán elsímult a vihar.

2015. dec. 9. 11:45
 26/27 anonim ***** válasza:
37%
Az egy dolog, hogy adsz a véleményükre, az meg egy másik, hogy Ennyire kiborulsz emiatt. Azért kéne rosszul érezned magad mert vannak szexuális igényeid? Utólag már mit tudsz csinálni? Felnőtt ember vagy ezért el tudod dönteni mi a jó neked. Ha pedig nem értesz egyet a szüleiddel, akkor ezt közöld Velük. Nehogy azt hidd, higy anyád 30 évesen szüzen ment férjhez.
2015. dec. 9. 14:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom anyukád, hogy ilyen k.u.r.v.a. lett a lányából.
2016. ápr. 3. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!