Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora baj, hogy 22 évesen (! ) párkapcsolat nélkül vesztettem el a szüzességem?
Felnőtt nőként, és - a korom miatt - nálad már valamivel több élettapasztalattal azt gondolom, hogy anyukád azzal, hogy kritizál és ítélkezik feletted ebben a kérdésben, nem tartja tiszteletben, hogy 22 évesen ez a te privát szférád, és "állandóan felhozza ezt a témát", gyakorlatilag most küzd meg azért, hogy bizonyos mértékig elveszítse a bizalmadat, és a mostani viselkedésével tanítja neked azt a fontos leckét, amit sokan ennél jóval komolyabb következmények árán tanulnak meg az életben, vagyis hogy ezentúl gondold meg jól, hogy mit osztasz meg vele (vagy történetesen bárki mással).
Most nyilván nem a te döntésed volt, hanem az orvos élt vissza az orvosi titoktartásra vonatkozó szabályokkal; én arra értem, amiben ezentúl lesz mozgástered olyan értelemben, hogy elmondasz-e neki őszintén bizalmas, a privát szférádat érintő dolgokat, vagy nem, mert benne van a lehetőség, hogy alkalomadtán visszaélhet a tudomásra jutott információkkal.
Ha konfrontálódni nem is akarsz az orvossal, legközelebb azért udvarias hangnemben rákérdezhetsz a dologra, vagy elmondhatod neki, hogy eddig magától értetődőnek tartottad, hogy a rád vonatkozó egészségügyi adatokat bizalmasan kezelik, arról másnak nem adnak tájékoztatást, sem pedig a leleteidet nem adják ki másnak, ha csak erre kifejezetten nem adtál engedélyt, és megkérheted, hogy erre legyen szíves ezután figyelni.
# 14
Megkérdezhetem, hogy anyukád szerint úgy mégis hányadik barátodnak, hány évesen és mennyi együtt járás után kellett volna "odaadni", ha ezt ő elhamarkodottnak gondolta?
Csak az zavarja, hogy nem jártam senkivel és úgy történt meg.
Köszi a válaszokat! :)
azt szerette volna ha jobban válogatok dehát ez van, mostmár mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!