Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora baj, hogy 22 évesen (! ) párkapcsolat nélkül vesztettem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Anyuval nem vagyunk olyan viszonyban, hogy megbeszélünk mindent, nem véletlenül. A nőgyógyász buktatott le, azzal, hogy a vizsgálatom eredményét anyának adta oda. Ezek után, mivel nyilvánvalóan nincs pasim, megkérdezte, hogy mi történt. Elmondtam, hogy úgy hozta a helyzet, hogy választás elé kerültem, és éreztem, itt az idő. A témát ezzel lezártnak tekintettem, de anya azóta állandóan felhozza, hogy egész életemben erre fogok emlékezni. Miért nem tudtam vele várni, hogy kapcsolatban történjen meg. Meg hogy a fiú ezt fogja mesélni fűnek-fának. És egyébként is az egészet nagyon meg fogom bánni. Eddig biztos voltam magamban, de mivel nagyon tisztelem anyát, bánt, hogy ilyeneket mond, mert rossz embernek érzem magam. Mondtam, hogy mások 15-16 évesen vesztették el, és ilyenkor rég nincsenek együtt a pasijukkal. Mivel vagyok én most rosszabb helyzetben?2015. dec. 7. 21:07
1/27 anonim válasza:
Kár, hogy anyukád ilyen veszélyesen fogja fel. Nem jó hozzáállás. Nem vagy már kisgyerek, szerintem ilyenekben -- főleg manapság -- már tud dönteni egy 16-18 éves egyén magában is, nem kell a szülei engedélyét kérnie.
2/27 anonim válasza:
semmivel, anyud tuti azt hiszi, hogy még aza módi mint régebben, én kúrvára nem érezném magam szarul a helyedben (tudom, hogy könnyebb mondani mint csinálni), csak bűntudatot akar benned ébreszteni azt meg hogy miért tőle kérdezd meg mi a baja ezzel és hogy mért foglalkozik másokkal, bár ha több fiúról is szó van/volt akkor megértem bár ezt nem tudhatja egy eredményből
3/27 anonim válasza:
1. számomra pl. nem baj egyáltalán, mert hidegen hagy.
2. ha 22 éves vagy, akkor a szüleidnek mi köze van a leleteidhez?
4/27 anonim válasza:
Nincs azzal gond ha nem kapcsolatban veszted el. Persze úgy jön de igazából mindegy.
5/27 anonim válasza:
Ezt észre se vettem.
1. Az orvosi titoktartás megszegése ha anyádnak adja oda a leletet.
2. Mit keresett ott anyád? Miért ment veled?
3. Nem egészséges ha 22 évesen még így kell anyádon függened.
6/27 A kérdező kommentje:
Dehogy volt! Csak egyről. De ezt is elmondtam neki. Megkérdeztem már, hogy miért ilyen, és azt mondta, hogy azért, mert szerinte csak azért feküdtem le vele, mert szexelni akartam már, hogy minél hamarabb elveszítsem. És hogy miért volt ez most ennyire fontos. Hiába mondom, hogy nem így van.
2015. dec. 7. 21:16
7/27 A kérdező kommentje:
Jaj, miért ne adná oda neki a leletemet? :D neki is orvoshoz kellett mennie, a doki meg odaadta neki. Egy egyszerű vizsgálat volt, nem nemibetegségre szűrtek vagy ilyesmi. És nem függök tőle kórosan, csak még együtt lakunk.
2015. dec. 7. 21:19
8/27 RRR válasza:
mamád kissé lemaradt az éltben-élettől
ne foglalkozz vele
dehogy is baj
9/27 anonim válasza:
Lehet, én vagyok hülye, de egy nőgyógyászati vizsgálatból hogyan derül ki az, hogy lefeküdtél valakivel, elvesztetted a szüzességed? Mert a szűzhártya akkor is átszakadhat, ha nem fekszel le senkivel.
10/27 anonim válasza:
Én is így veszítettem el, csak 21 évesen. Nem volt párkapcsolatom és az egyik ismerõsöm megkérdezte, hogy lefeküdnék-e vele én meg akartam, tehát belementem. De nálam már hajnalban kiderült, amikor hívott telefonon, hogy nem voltam otthon egész éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!