Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az normális, hogy nekem ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy nekem ez így bejön? Ti hogy álltok vele? KÉP

Figyelt kérdés

[link]

Haverok szerint undoritó, de én a fél karomat adnám érte...

2015. dec. 6. 22:23
1 2
 11/17 ~OnLány~ ***** válasza:
50%
Kinek a pap,kinek a papné..
2015. dec. 6. 23:21
 12/17 Joe.38 ***** válasza:
58%
Terhes nő ? Igen is lehet szèp ès vonzó ? De alapvetően a belső szèpsèg a jö kodor a kedvessèg a nem àtverős sumàk nő az ami bejön. Mindegy hogy terhes vagy nem terhes. Duci vqgy vèkony. Hisz mit kezdesz egy kellemes külsejű nővel ha stílusa elviselhetetlen sumàk , hazudozö , lusta csak a jogait ismeri. No akkor annyit se èr mint a piszok a körmöd alatt.
2015. dec. 7. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A terhes nők nagyon szexisek,nekem is a gyengéim.
2015. dec. 7. 13:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
azt is megengedném,hogy a számba pisiljen ott a strandon mindenki szemeláttára.
2015. dec. 7. 21:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Joe.38: és mit kezdesz egy kedves nővel, ha nem tud felizgatni külsőleg, mert nem a te ízlésed ilyen szempontból? ez csak önáltatás és hazugság, hogy a külső nem fontos. ez még csaj befűző dumának is nagyon átlátszó. ha csak egyáltalán nem fontos pl a testiség, szex sem.
2015. dec. 8. 12:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be.... Valakiknek a teltebb,valakiknek a vékony testalkat jön be, ennyi.
2015. dec. 8. 14:48
 17/17 anonim ***** válasza:

jaja a külső nagyon fontos,mert igazából aki nem tetszik ahoz nem megyünk oda ismerkedni.

ha pedig csak ismerőst akarunk akkor pedig nem úgy ismerkedünk.

és érdekelne mit mondanak majd a haverjaid ha csajuk terhes lesz.

2015. dec. 9. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!