Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy teljesen normális és heteroszexuális ha egy teljesen lánynak kinéző crossdressinges fiú bejön? Link.
Figyelt kérdés
pl ő.
ugye hogy ez még nem homokos hajlam hanem csak egészséges vonzalom mivel kb full nőnek néz ki?
2015. szept. 22. 20:10
1/10 anonim válasza:
Ez annyira néz ki nőnek, mint a nagyapám*.
(*Megjegyzés: a nagyapám nem néz ki nőnek.)
2/10 anonim válasza:
Miért tagadod magad előtt ennyire, hogy homokos vagy?
3/10 A kérdező kommentje:
nem tudom mit beszéltek. szerintem full nőnek néz ki!
2015. szept. 22. 20:32
4/10 anonim válasza:
Hát, ha ez nőnek néz ki..és minden nőnek ilyen zsák van a lába közt, akkor én eddig csak mutánsokkal találkoztam...jesszum pepi, közöld az ősökkel, hogy a fiuk langyiboy
5/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen lánynak néz ki, nekem is tetszik. Egyáltalán nincsen benned homokos hajlam.
6/10 anonim válasza:
Na, tegyük fel..amíg nem tudod, hogy fiú, addig oké..de ha még azok után is gerjedsz rá, hogy tudatában vagy a mivoltjának, na onnantól már beteges...
7/10 anonim válasza:
Csak az mondja, hogy nincs benned homokos hajlam, akiben ugyanúgy homokos hajlam van.
Csak ő sem meri magának bevallani.
Utolsónak is igaza van.
8/10 anonim válasza:
Kérdező, jól sejtem, hogy te még soha nem láttál igazi nőt?
9/10 anonim válasza:
Én szúrnám a kis ribit :P 23/f hetero
10/10 anonim válasza:
Bas*nivaló kis fiú,nincs vele semmi baj,de a nőkhöz nincs sok köze. Amúgy én is csípem a cd-ket,de nem is hazudom,be magamnak,hogy full hetero lennék :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!